SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Volcanion vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor Pokémon op 3DS

Volcanion

Volcanion zal in Nederland vanaf 7 tot en met 9 oktober verkrijgbaar zijn op Firstlook Festival. Ben je niet aanwezig op dit festival? Dan kun je je Pokémon claimen bij een speelgoedwinkel vanaf 10 oktober zolang de voorraad strekt.

Een hele poos geleden konden jullie al op de website lezen dat Volcanion werd ontdekt. Een mythische Pokémon met bovennatuurlijke krachten zoals je nog nooit hebt gezien. De Steam Pokémon laat eindelijk weer van zich horen. Want vanaf 7 oktober is deze beschikbaar voor Pokémon X, Y, Omega Ruby en Alpha Sapphire.

Bezoekers van het Firstlook Fesitval hebben geluk. Zij krijgen namelijk iets eerder de mogelijkheid om een code voor de mythische Pokémon te claimen. De rest zal langs de Intertoys, Bart Smit of Toys XL moeten wandelen om een code van Volcanion binnen te halen. De mythische Pokémon is maar tijdelijk verkrijgbaar, wees er dus snel bij. Zodra de codes op zijn zul je waarschijnlijk nooit meer de kans hebben om Volcanion toe te voegen aan je PokéDex.

Volcanion gebruikt water en vuur tegelijk om stoom op te bouwen in zijn lichaam. Dit doet hij om vervolgens explosieve schokgolven en kokendheet stoom te produceren. De legendes vertellen dat deze mythische Pokémon met zijn aanvallen een berg kan opblazen en op dezelfde plek een krater kan laten ontstaan.

Volcanion is vanaf 10 oktober (7 – 9 oktober voor de Firstlook Festival-gangers) gratis verkrijgbaar in bepaalde speelgoedwinkels voor Pokémon X & Y en Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire. Wees er snel bij!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Animiles

  Is Volcanion verkrijgbaar bij alle Intertoys, Bart Smid en ToysXL winkels, of zijn er maar een aantal geselecteerde winkels waar hij verkrijgbaar is?

  • Alle, zolang de voorraad strekt. Kan best zijn dat die bij enkele op zal zijn. Maar ze zijn in theorie bij alle bovengenoemde speelgoedwinkels verkrijgbaar.

   • nicholasnoob

    Bart Smit is altijd heel slecht met dit soort dingen. Diancie tickets zouden bij pre orders weggegeven worden. Helaas bleek achteraf dat sommige filialen maar 5 tickets kregen en deze zomaar weggaven. Zou het eerst ergens anders proberen. Ik ben zelf nog op zoek 😀

    • Animiles

     Waar ik woon zitten de Intertoys en Bart Smid vrijwel naast elkaar. ongeveer 2 à 3 minuutjes lopen. Ik probeer het gewoon bij beide 🙂
     En ik denk dat het nu wel mee zal vallen. Zowel Bart Smid en ToysXL zijn van de Intertoys (zelfde eigenaar).

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk