Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Volgend jaar komt er een Skyrim-versie van Monopoly

The Elder Scrolls: Skryim

Volgend jaar zal er een Skyrim-versie van Monopoly verschijnen. Dit werd vandaag bekend gemaakt door Merchoid, een videogame merchandise company. Het bordspel kan vanaf vandaag gepreorderd worden op de website van Merchoid en zal maart 2017 gereleased worden.

De fans van de Skyrim game gaan een mooie tijd tegemoet. Op 28 oktober verschijnt de remastered version van de game op de Playstation 4, Xbox One en de PC en nu verschijnt het nieuws over een Monopoly spel, dat gebaseerd zal zijn op de Skyrim lore. Het bordspel zal de regels volgen van Monopoly. Je zal als speler bekende locaties van Skyrim moeten bemachtigen en deze gebruiken om zoveel mogelijk geld te verdienen. Deze locaties kun je bemachtigen door met bekende personages uit de game te spelen. Het spel bevat zelfs een nieuwe Dragon shout, genaamd Fus Ro Deal, die je kan gebruiken om de beste zakenman, of zaken-draak, van het spel te worden.

Dit is niet de eerste keer dat Merchoid een Monopoly spel uitbrengt, dat is gebaseerd op een videogame. Eerder werden al een Fallout, Street Fighter en Assasin’s Creed-versie uitgebracht. De Skyrim-versie kan vanaf vandaag gepreorderd worden en kost €47,99 (inclusief belastingen en verzendkosten).

Onlangs werd de RPG van Bethesda ook gespot in de eerste trailer van de Nintendo Switch. Of het hier gaat om de originele versie uit 2011, of de remaster is niet bekend. Ook heeft Bethesda zelf nog niet bevestigd dat de game naar de nieuwe Nintendo console komt, maar wel dat zij trots zijn op de samenwerking voor de Switch.

De Skyrim-versie van Monopoly zal in maart 2017 uitgebracht worden.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek