Volgend jaar komt er een Skyrim-versie van Monopoly

The Elder Scrolls: Skryim

Volgend jaar zal er een Skyrim-versie van Monopoly verschijnen. Dit werd vandaag bekend gemaakt door Merchoid, een videogame merchandise company. Het bordspel kan vanaf vandaag gepreorderd worden op de website van Merchoid en zal maart 2017 gereleased worden.

De fans van de Skyrim game gaan een mooie tijd tegemoet. Op 28 oktober verschijnt de remastered version van de game op de Playstation 4, Xbox One en de PC en nu verschijnt het nieuws over een Monopoly spel, dat gebaseerd zal zijn op de Skyrim lore. Het bordspel zal de regels volgen van Monopoly. Je zal als speler bekende locaties van Skyrim moeten bemachtigen en deze gebruiken om zoveel mogelijk geld te verdienen. Deze locaties kun je bemachtigen door met bekende personages uit de game te spelen. Het spel bevat zelfs een nieuwe Dragon shout, genaamd Fus Ro Deal, die je kan gebruiken om de beste zakenman, of zaken-draak, van het spel te worden.

Dit is niet de eerste keer dat Merchoid een Monopoly spel uitbrengt, dat is gebaseerd op een videogame. Eerder werden al een Fallout, Street Fighter en Assasin’s Creed-versie uitgebracht. De Skyrim-versie kan vanaf vandaag gepreorderd worden en kost €47,99 (inclusief belastingen en verzendkosten).

Onlangs werd de RPG van Bethesda ook gespot in de eerste trailer van de Nintendo Switch. Of het hier gaat om de originele versie uit 2011, of de remaster is niet bekend. Ook heeft Bethesda zelf nog niet bevestigd dat de game naar de nieuwe Nintendo console komt, maar wel dat zij trots zijn op de samenwerking voor de Switch.

De Skyrim-versie van Monopoly zal in maart 2017 uitgebracht worden.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek