Van de sint krijgen we de eerste DLC voor Destiny 2

Destiny 2 is voor console spelers al een tijdje uit en voor de PC spelers nu ongeveer een weekje. De allereerst expansion zal al snel volgen. Curse of Osiris zal verschijnen op 5 december 2017.

In de DLC zullen we te maken krijgen met een sterke Guardian, de vraag is alleen: Friend of Foe? Ook is er een eeuwenoude poort geopend, en de Vex zijn ook niet bepaald vrolijk. Wat het verhaal verder zal brengen is nog niet bekend, wel is er gezegd geworden dat er een nieuwe map zal komen op te exploreren. Natuurlijk zullen er ook quality-of-life veranderen zijn, samenhangend met nieuwe verhaallijnen en content! Wij zijn benieuwd, lees ook heel snel onze Destiny 2 PC review!

Laat ons weten wat jij vind van de nieuwe trailer en dat de DLC al zo snel na release zal komen, ben je hyped, of sceptisch?!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met eSports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek