Voorlopige PlayStation 2 games die naar de PS4 komen

PlayStation 2

Sony heeft een lijst met de voorlopige PlayStation 2 games die naar de PlayStation 4 komen vrij gegeven. De games zullen vandaag in de PlayStation Store verschijnen. De games zullen niet gratis worden verstrekt door Sony. De gamers kunnen geen gebruik maken van de fysieke PS2-disks van de betreffende games. In feite is er dus geen sprake van een directe backwards compatibility modus waar men eerder wel over sprak bij Sony. De eerder gekochte games kunnen immer niet gespeeld worden.

Gister heeft Sony tijdens de PlayStation Experience acht titels van de PlayStation 2 aangekondigd die naar de PlayStation 4 zullen komen. Echter durf ik te zeggen dat er meerdere games zullen volgen, mits er natuurlijk voldoende animo is om PlayStation 2 klassiekers naar de PlayStation 4 te porten.
De volgende games zullen vandaag te koop zijn in de PlayStation Store.
Dark Cloud, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Rogue Galaxy, The Mark of Kri, Twisted Metal Black en War of the Monsters. Mocht je een van de games willen aanschaffen mag je nog vrij diep in de buidel tasten. De games zullen net geen 15 dollar kosten. Behalve “”Twisted Metal Black” en “War of the Monsters” deze games kosten net geen 10 dollar.

Alle PlayStation 2 games die naar de PlayStation 4 komen zijn min of meer aangepast. De games zullen beschikken over Trophy Support, Shareplay, Remote Play en Second Screen Support. Tevens draaien alle games die naar de PlayStation 4 komen op 1080P. Het is de vraag of je de PlayStation 2 games die naar de PlayStation 4 komen wel moet gaan aanschaffen. De games zullen er grafisch beter uit zien, en ze zullen ook beter spelen. Maar of het de toegevoegde waarde heeft waar Sony op gokt, ik betwijfel het eerlijk gezegd. Misschien die PS2 console keertje afstoffen en de games daar op spelen, voordat je over gaat op aanschaf op de PS4?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek