Vrolijk Pasen! Wij gaan eitjes zoeken

Pasen 2016

De tijd van het jaar waar we weer allemaal kleine kindjes worden om de tuin in te gaan op zoek naar de paaseitjes. Ook al zijn we stiekem het hele jaar door al paaseieren aan het zoeken in de digitale wereld, krijgen we er maar geen genoeg van.

Easter Eggs, iedereen kent ze wel en bijna iedere game zit er vol mee. Of het nu grappige verwijzingen zijn naar vorige games, andere games, films of series. Overal zijn ze wel te vinden. Maar welke Easter Eggs zijn nu jullie favoriet?

Bekijk hier een aantal verstopte paas eitjes uit verschillende games:

Een hele leuke Easter Egg die we gaan zien in Uncharted 4, toelichting zal denk ik niet nodig zijn:

Elena Fisher

Een uurtje minder slaap gehad vannacht, maar het gezellige paasontbijtje zal dat wel goedmaken hopen we. Wat staat er op de planning deze Pasen? Gezellig langs de familie, of blijven we thuis achter de computer hangen met een blik bier en zak chips? Vergeet niet om morgen terug te komen op de site. Dan hebben we namelijk een mooie Paasvraag voor jullie klaar staan. Geniet vandaag nog maar even lekker van jullie eitjes!

Namens heel het team van intheGame willen wij iedereen een vrolijk Pasen wensen! Vergeet niet om een reactie achter te laten met jullie favoriete Easter Egg!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek