Waarom The Last of Us 2 niet aanwezig was op de E3

The Last of Us 2

Tijdens de persconferentie van Sony ontbraken er enkele grote titels waarvan we weten dat ze in ontwikkeling zijn. Een van de titels die ontbrak was The Last of Us 2.

Last of Us 2 is al tijdje in ontwikkeling en de eerste beelden zijn al reeds geleden vrij gegeven. Desondanks die kennis was de game niet aanwezig op de E3. Neil Druckmann legde op twitter uit waarom The Last of Us 2 niet aanwezig was.

Believe me, we’re super excited to show you more of Ellie and Joel’s 2nd journey, but right now it’s Chloe and Nadine’s time to shine. – Neil Druckmann

Kortom de reden dat The Last of Us 2 niet op de E3 was is simpel, ze wouden alle aandacht leggen op Uncharted: The Lost Legacy. Hopelijk zien we gauw genoeg nieuwe beelden van Ellie en Joel, en meer informatie over waar hun tweede deel van de game over gaat. Wellicht op Gamescon of later op de Tokyo Game Show. Maar mochten we daarvoor nieuwe informatie verkrijgen, brengen wij jullie uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte.

Kijk hier nog de reveal trailer van vorig jaar:

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek