Waarom Mario tepels heeft maar geen navel in Super Mario Odyssey

Shirtless mario

Wellicht roept de titel van dit artikel een aantal vraagtekens bij je op. Het zit namelijk zo: Super Mario Odyssey fans vragen zich al lange tijd af waarom Mario in deze game wel duidelijk zichtbare tepels heeft, maar geen navel. Dit onderwerp is al een lange tijd een hot topic binnen de community. Yoshiaki Koizumi, de producer van Super Mario Odyssey, gaat hier eindelijk op in via een officiële developer talk video. Tevens krijgen wij nu eindelijk een antwoord op de vraag of Toad een hoed draagt of niet.

“Hoe kan het zijn dat onze favoriete loodgieter in zijn nieuwe game wel tepels heeft, maar geen navel?” Luidde de vraag van de Nintendo community. Super Mario Odyssey producer Yoshiaki Koizumi gaat in op deze specifieke vraag in onderstaande video.

Het antwoord op deze vraag is helaas niet zo spectaculair als sommigen van ons wellicht hadden verwacht. Meneer Koizumi verwachtte simpelweg niet dat het gebrek aan een navel bij Mario het onderwerp van de dag zou worden. Nadat Koizumi hierover hoorde heeft hij er nog over nagedacht of er bij de designers een balletje opgegooid moet worden over dit specifieke onderwerp.

Toad’s hoofd

Een andere discussie waarin een aantal fans zich telkens weer mengen gaat over de vraag of Toad een hoed draagt of dat dit daadwerkelijk zijn hoofd is. In de video geeft Koizumi aan dat dit zonder twijfel toch echt zijn hoofd is.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek