Wanneer komt de PlayStation Neo?

PlayStation Neo

Tijdens het afstruinen van het internet de afgelopen dagen viel mij op dat er steeds meer de vraag kwam wanneer Sony de PlayStation Neo ging aankondigen. Deze moet immers dit jaar uitkomen en dat betekent dat de tijd dringt. Wanneer kondigt Sony de console aan? In dit artikel zetten wij de mogelijkheden even op een rij.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen betekent het in principe niets dat Sony de nieuwe PlayStation console nog niet heeft aangekondigd. Er zijn nog genoeg evenementen dit jaar waar Sony de mogelijkheid heeft om de console aan te kondigen.

Gamescom

Het minst voor de hand liggend is voor Sony om over twee weken op de Gamescom de PlayStation Neo al uit de doeken te doen. Sony heeft immers geen persconferentie tijdens deze beurs en dat zou dus niet logisch zijn als we daar de nieuwe console gaan zien.

Paris Game Week

Al iets meer denkbaar is dat Sony de nieuwe console aankondigt tijdens de Paris Game Week. Mits zij ook hier dit jaar een persconferentie houden zou dit het grote nieuws kunnen worden tijdens deze persconferentie. Zoals eigenlijk met al deze evenementen heeft Sony genoeg tijd als ze hem hier aankondigen.

atelier-logo-paris-games-week

Tokio Game Show

Sony is nog altijd een Japans bedrijf en dat zou kunnen betekenen dat zij groot willen uitpakken tijdens de Tokio Game Show. Hoe kan dit beter als met een nieuwe console waar best wel wat gamers op zitten te wachten?

PlayStation Experience

Sony haar eigen show, waar gamers heen kunnen om alles wat met PlayStation te maken heeft te kunnen zien. Hier wordt ook vaak een persconferentie gehouden en dus is het een goeie mogelijkheid om voor je eigen fans de console aan te kondigen.

Eigen losstaand evenement

Sony kan besluiten dat al het bovenstaande geen juist moment is. Wat zij dan kunnen doen is een eigen losstaand evenement maken voor de Neo. Dit zagen wij ook met de PlayStation 4 aankondiging.

Wanneer denk jij dat Sony de Neo aankondigt? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek