Warcraft komt tot leven in China

Als er een franchise is waar maanden voor de release al een hoop over gehyped wordt dan is dat de Warcraft serie wel. Echter gaat het dit keer niet over een uitbreiding van de bekende MMORPG World Of Warcraft, maar over de Warcraft film van Legendary. Dit jaar zal de geanticipeerde film in de bioscopen te zien zijn.

We zijn van Blizzard al heel wat gewend wanneer het neer komt op het opfleuren van een nieuwe uitbreiding van de nog steeds populairste MMO ter wereld: World of Warcraft. Zo werd er vlak voor de release van de uitbreiding Warlords of Draenor een invasie geconstateerd in New York waarbij een taxi helemaal naar de filistijnen werd geholpen door de bijl van Grommash Hellscream.

Dit keer gaat het echter niet om de nieuwe uitbreiding Legion, welke naar verwachting dit jaar nog zal verschijnen en waarschijnlijk ook weer de nodige publiciteitsstunts zal krijgen, maar over de Warcraft film.

In Joycity “chengdu”, China, is een winkelcentrum omgetoverd tot een enorme tentoonstelling van props, kostuums en meer uit de nieuwe Warcraft film. Legendary heeft meer dan 150 spullen en standbeelden verspreid over het hele winkelcentrum waar bezoekers hun ogen uit kunnen kijken. Zo staat er buiten het winkelcentrum bijvoorbeeld de bekende “Doomhammer”. Bekijk hier beneden enkele foto’s:

Doomhammer Warcraft

Horde Tent

Alliance Warcraft

Alliance trap

Jammer dat zulke dingen niet vaak in Nederland voorkomen! Voor de die-hard RTS of WoW fans zal dit geen nieuws zijn. De film zal zich afspelen nog voordat het verhaal van de MMO begint. Zoals in de trailer te zien is loopt de mensheid gevaar, maar ook de Orcs lopen gevaar. De enige manier om te overleven is om samen te werken, een moeilijke klus voor beide partijen, zal dit goed gaan?

Warcraft zal staat in de planning voor release in het tweede kwartaal van 2016. Hebben jullie er al zin in? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek