Warlords of Dreanor nu inbegrepen bij WoW basegame

warlords of dreanor

De World of Warcraft expansion Warlords of Dreanor is vanaf nu inbegrepen bij de basegame van World of Warcraft. Andere expansions die in de basegame zitten zijn The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm en Mists of Pandaria.

Als je nu in de webshop van Blizzard kijkt, zie je dat de expansion niet meer los te verkrijgen is. Dit gebeurde voorheen ook met de vorige expansions. De expansion kostte van tevoren nog 20 euro. Had je de basegame al, maar de laatste expansion nog niet? Dan hebben wij goed nieuws! Bezitters van de basegame krijgen door middel van een update de laatste expansion gratis erbij. Met het oog op de volgende expansion, Legion, en de film die binnenkort uitkomt, zal het goed mogelijk zijn dat Blizzard deze stap gezet heeft om meer spelers te trekken. De gehele game, inclusief alle vijf expansions, zijn nu voor 20 euro in de Blizzard webshop te koop.

Met Warlords of Dreanor is het mogelijk om je characters tot level 100 te levelen. Daarnaast kan je je wanen in een nieuw gebied en heb je de mogelijkheid om “garrisons” (soort basis of huis) te bouwen en te upgraden. De expansion verscheen in november 2014.

De volgende expansion, Legion, verschijnt in augustus dit jaar en verhoogt de levelcap van 100 naar 110. Daarnaast voegt de expansion een nieuw gebied in Azeroth toe, de Broken Isles. Ook kan je nu de Demon Hunter class spelen. Deze class begint op level 98 en heeft daardoor een andere starterservaring dan andere classes. Bekijk de trailer van de volgende expansion hieronder:

De World of Warcraft film, Warcraft: The Beginning, verschijnt in juni in de bioscopen. Houd onze website in de gaten omtrent het laatste nieuws over de film!

Heb jij je Battle.net al geopend en je World of Warcraft game geupdate? Of had je de expansion al? En als je de game nog niet hebt, ga je hem nu dan wel halen? Laat het weten in de reacties!

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek