Wat doen jullie dit weekend ?

Nou dit is mijn eerste post als lid van het Media Team van intheGame, ik zal eigenlijk alleen het “wat ga jij dit weekend doen”, of ja meer mijn zeer boeiende onzin verkondigen aan jullie. En om de zoveel tijd een artikel waarvan ik denk, mooi verhaal weer dat moeten die lieverds van intheGame ook gelezen hebben.

Ik wil als eerst mijn grote vriend Ketchupfles van harte welkom heten op onze vernieuwde community pagina. Man wat heb ‘k genoten van jouw opmerkingen. Alleen jammer dat je de weg kwijt raakte, heb me meer teleurgesteld toen ik compleet in hipster-taal door bleef gaan. Ik bedoel kom op man je weet echt wel wat ik bedoelde… ik verwacht een Bash terug maatje xxx

Wat doen jullie dit weekend ?
Komend weekend wordt het weer héérlijk tropisch weer zo’n 27 graden met een gevoelstemperatuur van minimaal 30 graden. Helaas is het zondag wat minder maar nog altijd heerlijk met een temperatuur van 25 graden met af en toe een verfrissende buitje.
Ik neem aan dat iedereen dit weekend lekker buiten dingen gaat ondernemen. Althans ik mag het hopen met dit weer binnen blijven zitten is best wel triest en ik raadt het dan ook ten strengste af om binnen te blijven.

Mocht je nog geen plannen hebben misschien kan ik je hier mee op weg helpen:
* Ga lekker naar het strand met vrienden
* Ga lekker zwemmen in een meer
* Ga lekker naar een festival en ga lekker hard
* Ga lekker BBQ-en met vrienden
* Ga lekker in de tuin zitten en zonnen

Ik zelf zal morgen naar FullMoon Festival in Tilburg gaan met een paar vrienden. Natuurlijk heb ik mijn Boef shirt aan! Lekker met z’n alle los gaan op vunzige Deephouse en Techno deuntjes terwijl we genieten van onze Baco waar we een uur over doen. Nee grapje we drinken aan een stuk door! En als we de puf nog hebben en de weg nog kunnen vinden lekker nagenieten op Stratums-eind (Eindhoven) in onze stamkroeg.

Nou ja ik verwacht vele lieve leuke maar vooral scheve onzinnige reacties van jullie terug.
En ik wens jullie allemaal een schitterend weekend, geniet er van!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek