Wat kunnen we verwachten van Sony tijdens de E3

Sony-E3-2018

Nog twee weken en dan is het weer tijd voor de E3. Tijdens deze grote game beurs kunnen we weer een scala aan nieuwe aankondigingen verwachten. Alle grote game ontwikkelaars en uitgevers zijn vertegenwoordigd in diverse conferenties. Sony is hier één van. Wat kunnen we verwachten komende jaar aan nieuwe games en aankondigingen?

Eerder dit jaar kwam al een nieuwe trailer voor de volgende game. Spider-Man kreeg in april dit jaar via een trailer een releasedatum. De datum is op 7 september dit jaar. Onlangs konden we nog van Spider-Man genieten in de laatste Avengers film. Aan het einde van de zomer kunnen we eindelijk weer aan de slag met een nieuwe game voor hem. De ontwikkelaars hebben een gloednieuwe universum gemaakt voor deze versie van Spider-Man. De fans ontmoetn de nieuwe versies van Mary Jane, Aunt May en Miles Morales. Leuke toevoeging zijn ook de speelbare stukken met Peter Parke en Mary Jane. De game komt er al vrij snel aan, en we zullen ongetwijfeld wat meer gameplay beelden of een demo krijgen tijdens de E3.

Death Stranding

Misschien wel één van de meest besproken game titels tijdens elke grote game beurs. Death Stranding is nu ongeveer drie jaar geleden aangekondigd. Tot dusverre hebben we drie lange trailers gezien. Van deze trailers werden we eigenlijk niet heel veel wijzer van. Wat we wel weten is dat er een aantal bekende acteurs aan deze game mee werken. Norman Reedus en Mad Mikkelsen werken samen met Hideo Kojima aan deze prachtige game. De gametrailers zijn schitterend, en hopelijk zien we dat dadelijk ook terug in de game. Zullen we tijdens de komende E3 nu eindelijk duidelijkheid krijgen wat deze game gaat inhouden?

The Last of Us Part II

Naughty Dog heeft vorig jaar weinig laten weten over deze game. Reden hiervoor was de release van de game Uncharted: The Lost Legacy. De ontwikkelaar gaf daarvoor alle ruimte. Tijdens de Paris Game Week kregen we dan eindelijk weer een nieuwe trailer te zien van de game. Verwachting is dan ook dat we dit jaar op de E3 een nieuwe trailer dan wel gameplay beelden gaan zien. De game speelt vijf jaar later dan het eerste deel. We nemen controle over Ellie in deel twee. In de eerste trailer zagen we Joel terug komen. Maar wat is zijn rol in het tweede deel. Speculaties onder de fans van de game zou Joel slechts een geest of hallucinatie zijn voor Ellie. We zullen nog even moeten wachten op de volgende aankondigingen op de E3 van dit jaar.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek