Wat ontbrak er tijdens de Nintendo Direct E3 2018?

Nintendo Direct E3 2018

De E3 van dit jaar is één van de meest grootste en epische keren ooit. Nintendo sluit de grote showcases af met hun E3 Direct, gevolgd door een livestream vol gameplay en meer informatie. Maar wat ontbrak er precies?

Dit betekend natuurlijk niet dat de Nintendo Direct van gisteren slecht was, integendeel zelfs. Er kwam meer informatie, gameplay en een paar release datums voor de al eerder aangekondigde games. De Direct was voor Super Smash fans waarschijnlijk een heerlijk fenomeen, maar toch ontbraken er een boel dingen. Dingen die ze wel hadden moeten laten zien hadden vervangen kunnen worden voor bijvoorbeeld games die al volledig aangekondigd waren. Maar wat missen we nog?

Onze sexy turnster

Bayonetta 1 en Bayonetta 2 werden beiden geweldig goed ontvangen voor de Nintendo Switch, deze twee ports werden toen samen aangekondigd met Bayonetta 3. Maar over deze game hebben we helaas niks gehoord, met de hoop dat we snel een release datum krijgen, of in ieder geval gameplay, wil ik jullie hier beneden wel nog de teaser van een aantal maandjes geleden laten zien!

Games als Metroid Prime 4  en de nieuwe Animal Crossing lijken dus ook te missen. Na de terugkeer van Samus op de 3DS van vorig jaar samen met de aankondiging van deel 4 leek het zeker dat we op deze E3 meer informatie/ gameplay zouden krijgen, het lijkt erop dat de game dus nog ver weg is, of er moet in de loop van de komende week nog iets verschijnen! Ditzelfde geld dus ook voor Animal Crossing. Wel kregen we Samus te zien in een stukje van Super Smash Bros. Ultimate…

Alhoewel Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee wel wat nieuwe gameplay  kregen, ontbrak er enige informatie over de 2019 core-RPG voor Pokémon. Het lijkt er dus op dat onze lieve diertjes nog even op zich laten wachten. Aan het einde van dit jaar zal er vast en zeker meer informatie vrij worden gegeven over de game.

Velen hoopte toch op een Zelda spin-off of een nieuwe IP, ook deze wens werd niet vervuld. Al met al heeft Nintendo een goede Direct laten zien, maar tegenover andere showcases van dit jaar niet hun volle potentie laten zien. Dit kan altijd nog indiceren dat Nintendo met nog meer gekke games en informatie komt in de loop van 2018, we zullen zien!

Wat vond jij van de Nintendo Direct E3 2018? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Vergeet zeer zeker niet de rest van onze E3 coverage te bekijken op onze website.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek