SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Wat voor artikelen lezen jullie het liefst?

redactie

Het is de vraag die we ons zo nu en dan wel eens stellen. En waar we het intern wel vaker over hebben gehad. Wat zouden onze lezers nu het liefst willen lezen op onze site qua artikelen en qua informatie? Die vraag kunnen we zelf maar gedeeltelijk beantwoorden, daarom de vraag aan jullie lezers. Welke informatie, artikelen, onderwerpen, columns, gekkigheid etc. zouden jullie het liefst zien terug keren?

Het nieuw intheGame.nl bestaat nu weer een paar weken en na een roerige periode met veel opstartproblemen, waarbij de complete redactie is vernieuwd, begint het redactie team weer vorm te krijgen. En dit is natuurlijk de gewenste situatie. We willen jullie dan ook graag bij onze artikelen betrekken zodat we jullie nog beter kunnen bedienen met informatie, nieuwtjes, columns, reviews en noem het maar op. Natuurlijk schrijven wij al een hoop en zullen jullie vast en zeker wel voor bepaalde artikelen terug keren naar ons, maar toch geloven wij erin dat we jullie lezers meer kunnen betrekken bij de artikelen door onze focus meer te leggen op wat de lezer zelf wil. Dit willen we dus bereiken door de vraag “Wat voor artikelen lezen jullie het liefst?” bij jullie neer te leggen. Met de feedback die hier op terug komt kunnen wij dan anticiperen als redactie team. En misschien daarmee de Community die inthegame.nl ook nog herbergt een boost te geven door zo nu en dan hun er ook bij te betrekken.

Momenteel zijn we met acht man sterk en zijn er nog een paar andere personen die hebben aangegeven onze redactie te willen gaan versterken. Hiervan uit gaande kan je concluderen dat we meer artikelen zullen gaan plaatsen in de nabije toekomst. En dus meer de focus kunnen leggen op artikelen die jullie graag lezen.

Laat ons weten wat je het liefst leest en wij zullen hier op inspelen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

 • TikkeltjeRikkeltje

  Wat ik meer zou willen lezen zijn reviews van de grote titels. Waar zijn de Until Dawn, Metal Gear Solid V en Mad Max reviews? Waarom lees ik veel over Kickstarters en kleine poepindie’s terwijl er ook nieuws is over de patch van Batman, over MSGV:TPP die je beter offline kan spelen of informatie over The Taken King?
  Oh ja, kijk ook hier even naar als jullie je toch meer op de lezers willen richten:
  – plaatjes op de homepage en in de koppen van artikelen zijn of platgeslagen of de tekst staat maar voor een derde te lezen in de kleine vakjes
  – in artikelen zijn plaatjes piepklein terwijl de website breed is, video’s hebben dan weer een ander formaat en als er nog iets andere tussenzit, als een gifje of een video van een ander platform dan heeft dat weer een ander formaat, krijg dan het gevoel dat er maar iets neer gekwakt is en gaan me die handel
  – ik zie twee mensen als eindredactie staan bij de info, maar als ik de artikelen lees lijken die er overheen te gaan met een bril die nodig een keer de dreft in moet haha.
  Succes.

  • We doen ons best, ga daar maar van uit.

  • New Deep House

   Ketchupfles, heb ik jou gemist hier !

 • Meer reviews, minder onzin colums!

 • FrenzyPinguin

  Game reviews, interne community ervaringen, opensource projecten, tips & tricks van een featured game binnen iTG? Zo een zaken klinken wel leuk bovenop de hoop leuke artikels die er al zijn ^^

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk