Wat voor artikelen lezen jullie het liefst?

redactie

Het is de vraag die we ons zo nu en dan wel eens stellen. En waar we het intern wel vaker over hebben gehad. Wat zouden onze lezers nu het liefst willen lezen op onze site qua artikelen en qua informatie? Die vraag kunnen we zelf maar gedeeltelijk beantwoorden, daarom de vraag aan jullie lezers. Welke informatie, artikelen, onderwerpen, columns, gekkigheid etc. zouden jullie het liefst zien terug keren?

Het nieuw intheGame.nl bestaat nu weer een paar weken en na een roerige periode met veel opstartproblemen, waarbij de complete redactie is vernieuwd, begint het redactie team weer vorm te krijgen. En dit is natuurlijk de gewenste situatie. We willen jullie dan ook graag bij onze artikelen betrekken zodat we jullie nog beter kunnen bedienen met informatie, nieuwtjes, columns, reviews en noem het maar op. Natuurlijk schrijven wij al een hoop en zullen jullie vast en zeker wel voor bepaalde artikelen terug keren naar ons, maar toch geloven wij erin dat we jullie lezers meer kunnen betrekken bij de artikelen door onze focus meer te leggen op wat de lezer zelf wil. Dit willen we dus bereiken door de vraag “Wat voor artikelen lezen jullie het liefst?” bij jullie neer te leggen. Met de feedback die hier op terug komt kunnen wij dan anticiperen als redactie team. En misschien daarmee de Community die inthegame.nl ook nog herbergt een boost te geven door zo nu en dan hun er ook bij te betrekken.

Momenteel zijn we met acht man sterk en zijn er nog een paar andere personen die hebben aangegeven onze redactie te willen gaan versterken. Hiervan uit gaande kan je concluderen dat we meer artikelen zullen gaan plaatsen in de nabije toekomst. En dus meer de focus kunnen leggen op artikelen die jullie graag lezen.

Laat ons weten wat je het liefst leest en wij zullen hier op inspelen!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek