SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Wat willen jullie?

Gamen met elkaar, daarom zijn we een community toch? Dankzij onze vrienden van i3D.net hebben wij verschillende gameservers tot onze beschikking. Want gezellig met elkaar gamen op onze eigen gameservers is natuurlijk het leukste wat er is voor een community!

Momenteel beschikken wij twee battlefield 4 gameservers waarvan één de 48 slot. Deze draait helaas niet zoals we willen en dit is dan ook regelmatig het onderwerp van gesprek achter de schermen. Afgelopen week is er besloten om voor deze gameserver iets anders te zoeken. Want we hebben van alles geprobeerd. Echter is het nooit echt een succesvolle server geworden. Zoals de 64 dit wel is. I3d.net geeft ons de mogelijkheid om voor deze server een gelijkmatige server terug te krijgen maar dan voor een andere game en hierin vragen wij jullie mening. Zoals de titel al aangeeft: Wat willen jullie? Hierin zijn verschillende mogelijkheden welk hieronder aangegeven worden.

Een public gameserver: ArmA 3 (Exile Mod)

ARMA 3 is een militair simulatiespel dat gespeeld kan worden in first-person en third-person. Het spel is ontwikkeld door Bohemia Interactive voor Microsoft Windows. Binnen intheGame word ArmA met regelmaat binnen onze community gespeeld en is over het algemeen een populair spel binnen intheGame.

Een public gameserver: ARK: Survival Evolved

In Ark: Survival Evolved raken spelers gestrand op een eiland waar ze moeten jagen, verzamelen, craften, stelen, bouwen en vechten om de elementen, dinosaurussen en andere spelers te weerstaan. Binnen intheGame is deze game iets minder poplulair dan de ‘main’ games, echter kan een eigen public gameserver hier natuurlijk verandering in brengen!

Een public gameserver: Counter Strike: GO

Counter-Strike: Global Offensive is een first-person shooter die op 21 augustus 2012 door Valve werd uitgebracht. Het spel maakt deel uit van de Counter-Strike-serie en Valve poogde hiermee terug te keren naar de begintijd van Counter-Strike. Counter-Strike Global Offensive zorgt voor een competitieve community. Binnen intheGame is Counter Strike één van de populaire games binnen onze community. Met meerdere leden worden met de game dagelijks competities gespeeld.

Een public gameserver: 7 Days to Die

7 Days to Die ook wel 7DTD of 7D2D genoemd is een open wereld game. Waarin de speler  moet overleven in de wildernis. De game is een combinatie uit FPS, RPG en survial horror games. Binnen intheGame is deze game niet heel poplulair, echter kan een eigen public gameserver hier natuurlijk verandering in brengen!

Een public gameserver: PlayRust

Rust is een survial video game welk beschikbaar kwam op Steam op 11 December 2013. Deze game heeft alleen een multiplayer mode. De speler, welk in een wereld spawnt met andere spelers moet overleven in een wereld vol met gevaren.  Binnen intheGame wordt deze game regelmatig door een klein groepje gespeeld. Een eigen public gameserver kan dit natuurlijk een flinke boost geven!

Zoals gezegd zijn we opzoek naar jullie mening, zowel van leden als bezoekers! Want jullie zijn degene die van onze gameservers gebruik maken. Daarom is jullie mening voor ons erg belangrijk. Hebben jullie een favoriet of een ander voorstel? Geef dit dan aan in de comments hier beneden.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: JeRn

 

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Pascal Jag

    Wat is i3D.net toch goed voor ons!! Denk dat dit een goede kans is voor andere games.

    Persoonlijk hoor ik steeds meer mensen over ARK. Helaas kan mijn computer het niet draaien anders was ik het ook gaan spelen! Ik denk dat we met ARK de meeste mensen zullen trekken.

  • Darkness

    Hoor veel goeds over ARK, zelf nooit gespeeld, snap de meeste van die openworld survival games niet eens, misschien moet ik toch eens een kijkje nemen…

    • ARK is best een toffe game, was laatst aantal daagjes gratis op Steam te spelen, heb er wel van genoten hoor! Maar het doel was niet echt duidelijk.

  • Ik stem op ARK boven alles!

  • Marijn Schuurmans

    Ark.. Kan helaas niet meespelen dan, maar de game is erg leuk, plus voegen ze in rap tempo nieuwe content toe. Lijkt mij momenteel een no-brainer eigenlijk als ik naar de rest van de games kijk. 🙂

  • DragonHunter Michel

    Ark survival. lekker achter alpha dino’s aan.

  • Ik zeg doeaar cs:go de populatie counter strike spelers onder ons is redelijk groot en gelukkig wordt er zo nu en dan iemand geblokkeerd voor competitief spelen omdat zijn internet uit viel dan is casual de enige oplossing en als we daar met zijn allen regelmatig op zitten zal dit zeker bijdragen aan een groei binnen iTG. Dus stem op cs:go yooooo!

  • Kajligator

    Ik ben ook voor ARK, 7DtD is het gewoon net niet en rust hoor je eigenlijk ook niks meer over. CS: GO en arma heb ik niet zoveel mee.

    De official release van ARK komt natuurlijk ook dichterbij!

  • Chelro

    Exile mod, wij spelen ongeveer met zn 8e exile binnen itg en zal best leuk zijn om een eigen server te hebben.

  • LightSix

    Arma of Ark de rest is vrij weinig gespeeld op csgo na, maar met csgo speelt meerendeel competitive en dat speel je toch op servers van steam dus.

  • maakt mij niet uit ik speel toch alleen maar Battlefield 4

  • Trill

    toppie i3D. Ik stem arma3 exile. Het is populair en er zijn nog niet zoveel nederlandse servers. lijkt mij een kans voor een groeiend leden aantal. Heb ARK ook gespeeld maar dat draait voor geen meter en verveeld snel.

  • Vercius

    ik vind dat er een sever moet komen van exile mod omdat je daar ook mensen mee aan kan trekken richting InTheGame zelf vind ik een cs go sever niet echt belangrijk omdat je ook wel workshop mappen hebt die je ook kan gebruiken om te trainen of tegen elkaar te spelen en van ark/7 D.T.D/rust weet niet zeer wat de content daar van is en zelf speel ik wel rust maar niet zo veel en ark en 7 days to die heb ik niet maar altijd leuk om te zien dat er weer een sever komt alvast veel succes er mee

    Gr. Vercius / Arjen

    • Chelro

      Wat hij zegt XD

  • Toetsi

    Arma 3 !!!!! 😉

  • Marco Huyben

    Ik heb hier waarschijnlijk nog niet veel over te zeggen, maar mij lijkt het interessant om een gameserver toe te voegen voor een spel dat we nog niet ondersteunen qua server.
    Als multigamer heb ik niet meteen een voorkeur. Al lijkt een 7DTD server wel leuk. CS:GO is super populair, maar de meeste bekende servers daarin draaien al geruime tijd..

    Ik geef mijn stem aan de keuze met de meeste stemmen 🙂

    • Natuurlijk mag jij ook je mening delen! Jouw mening is ook belangrijk voor ons. Jullie zijn namelijk samen met onze leden degene die van de server gebruik gaan maken.

  • jelle

    excile mod aub 🙂

  • willem

    Ik Kies voor de arma 3 Server omdat ik de rest niet echt speel En vooral omdat de Exile Mod nu een veel Gespeelde mod is denk ik dat de server zo vol zit

  • Monk3y

    Ik zou graag een ARMA server zien 😉

  • Mr. Groove

    Ik vind Arma 3 Exile wel chill als die als IGT server zou komen. Wil dan ook best wel Admin zijn (en bases bouwen) XD

  • kanuzera

    Ik vote voor Exile, dit omdat ik het de arma team het, het meeste gun

  • yvokeeeee

    ARK SURIVAL EVOLVED SERVER!!

  • Neelix

    Arma 3 Exile !!!!

  • MrPRabbit

    Ik stem voor ARK.

    Momenteel is de playerbase voor deze game aan het groeien.

    Imperum, Pitbull, Dragonhunter, Shadowdancer, Kamikaze en ik zelf spelen de game nu al een tijdje en zoals er ook eerder gezegd is komt er bijna maandelijks nieuwe content aan.

    Op deze manier moet het wel mogelijk zijn mensen te kunnen aan te kunnen trekken naar de iTG community, het zal misschien niet snel gaan gezien de leeftijd van de gemiddelde speler maar mensen die ARK speln, spelen vaak ook een andere mainstream game die wij al reeds ondersteunen.

    Hoewel de ontwikkelaars dr updates op een laag pitje hebben gezet gezien de release dichterbij komt en ze nu lekker hun focus daar op zetten.

  • ANIMO.G

    Als iTG weer een Arma3 server heeft ben ik zeker weer van de partij 🙂

  • Darkness

    Wat is de stand tot nu toe? XD

  • Cobrazz

    EXILE SERVER 😀

  • Cobrazz

    EXILE SERVER 😀 HOAH

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk