Wat willen jullie?

Gamen met elkaar, daarom zijn we een community toch? Dankzij onze vrienden van i3D.net hebben wij verschillende gameservers tot onze beschikking. Want gezellig met elkaar gamen op onze eigen gameservers is natuurlijk het leukste wat er is voor een community!

Momenteel beschikken wij twee battlefield 4 gameservers waarvan één de 48 slot. Deze draait helaas niet zoals we willen en dit is dan ook regelmatig het onderwerp van gesprek achter de schermen. Afgelopen week is er besloten om voor deze gameserver iets anders te zoeken. Want we hebben van alles geprobeerd. Echter is het nooit echt een succesvolle server geworden. Zoals de 64 dit wel is. I3d.net geeft ons de mogelijkheid om voor deze server een gelijkmatige server terug te krijgen maar dan voor een andere game en hierin vragen wij jullie mening. Zoals de titel al aangeeft: Wat willen jullie? Hierin zijn verschillende mogelijkheden welk hieronder aangegeven worden.

Een public gameserver: ArmA 3 (Exile Mod)

ARMA 3 is een militair simulatiespel dat gespeeld kan worden in first-person en third-person. Het spel is ontwikkeld door Bohemia Interactive voor Microsoft Windows. Binnen intheGame word ArmA met regelmaat binnen onze community gespeeld en is over het algemeen een populair spel binnen intheGame.

Een public gameserver: ARK: Survival Evolved

In Ark: Survival Evolved raken spelers gestrand op een eiland waar ze moeten jagen, verzamelen, craften, stelen, bouwen en vechten om de elementen, dinosaurussen en andere spelers te weerstaan. Binnen intheGame is deze game iets minder poplulair dan de ‘main’ games, echter kan een eigen public gameserver hier natuurlijk verandering in brengen!

Een public gameserver: Counter Strike: GO

Counter-Strike: Global Offensive is een first-person shooter die op 21 augustus 2012 door Valve werd uitgebracht. Het spel maakt deel uit van de Counter-Strike-serie en Valve poogde hiermee terug te keren naar de begintijd van Counter-Strike. Counter-Strike Global Offensive zorgt voor een competitieve community. Binnen intheGame is Counter Strike één van de populaire games binnen onze community. Met meerdere leden worden met de game dagelijks competities gespeeld.

Een public gameserver: 7 Days to Die

7 Days to Die ook wel 7DTD of 7D2D genoemd is een open wereld game. Waarin de speler  moet overleven in de wildernis. De game is een combinatie uit FPS, RPG en survial horror games. Binnen intheGame is deze game niet heel poplulair, echter kan een eigen public gameserver hier natuurlijk verandering in brengen!

Een public gameserver: PlayRust

Rust is een survial video game welk beschikbaar kwam op Steam op 11 December 2013. Deze game heeft alleen een multiplayer mode. De speler, welk in een wereld spawnt met andere spelers moet overleven in een wereld vol met gevaren.  Binnen intheGame wordt deze game regelmatig door een klein groepje gespeeld. Een eigen public gameserver kan dit natuurlijk een flinke boost geven!

Zoals gezegd zijn we opzoek naar jullie mening, zowel van leden als bezoekers! Want jullie zijn degene die van onze gameservers gebruik maken. Daarom is jullie mening voor ons erg belangrijk. Hebben jullie een favoriet of een ander voorstel? Geef dit dan aan in de comments hier beneden.

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek