Watch Dogs 2 demo op PlayStation 4

Watch Dogs 2 multiplayer

In Watch Dogs betreed jij de wereld van het hacken. Het eerste spel had enorme verwachtingen en volgens sommige zijn deze niet helemaal uitgekomen. Watch Dogs 2 wordt een stuk positiever ontvangen en jij kunt hem nu testen. 

Er is namelijk een demo verschenen in de PlayStation Store voor Watch Dogs 2. Binnen deze demo kun jij een impressie krijgen van zowel de single als de multiplayer. Na drie uur stopt de demo uit zichzelf maar in deze tijd kun je dus heel veel doen. Het is zelfs zo dat de progressie die je maakt in het spel mee gaan als jij eenmaal besluit het spel te kopen.

Watchh dogs 2 multiplayer

De demo van het spel is nog niet te downloaden op de Xbox One, maar het is niet exclusief voor PlayStation consoles. De demo voor gamers die een Xbox One hebben komt namelijk op 24 januari uit. Wanneer jij dus even een tijdje met deze game wil spelen voordat je besluit of jij hem wilt halen is dit een uitgelezen mogelijkheid om wat van de sfeer van het spel op te doen.

Wat vindt jij van Watch Dogs 2 en ga jij de demo spelen? Heb jij het spel al lang in je bezit? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek