Watch Dogs 2 multiplayer keert dit weekend mogelijk terug

Watchh dogs 2 multiplayer

De Watch Dogs 2 multiplayer werd vlak voor release geheel verwijderd. Nu lijkt het erop dat Ubisoft de feature terug wil brengen. Mogelijk zelfs dit weekend al. Ubisoft liet via een forum post weten dat het hun eerste prioriteit is om de connection en frame rate issues op te lossen.

Deze problemen moeten opgelost worden om de multiplayer aan het werk te krijgen. Daarom is er op dit moment nog steeds veel interne testing aan de gang. Het bedrijf wil namelijk voorkomen dat de multiplayer ten koste van de single player ervaring gaat. Ubisoft lijkt nu een oplossing te hebben gevonden. Deze zal door middel van een patch een release krijgen. Het is dus inderdaad mogelijk dat de multiplayer dit weekend al weer terug keert.

Op deze resultaten hoopt het bedrijf. Mocht het zo zijn dat tests laten zien dat de stabiliteit van single player achteruit zal gaan door het toevoegen van de mulitplayer feature, zal deze feature wederom uitgeschakeld worden. De bedoeling is dan dat er meer onderzoek en testen komen om te zien hoe de feature uiteindelijk toch geoptimaliseerd kan worden.

Watch Dogs 2 multiplayer

Spelers hebben op dit moment toegang tot de open world, de campaign, side missions, co-op missions en multiplayer free roam. De multiplayer moet echter met vrienden worden gespeeld. Enkele reviews merkten op dat Watch Dogs 2 zonder seamless multiplayer niet compleet aanvoelt. De seamless multiplayer zorgde voor veel mogelijkheden. Zo konden spelers tijdens politie achtervolgingen andere spelers aantreffen in hun game. Ook konden spelers zich bij de politie voegen om rivalen op te jagen.

Watch Dogs 2 dook al eerder in het nieuws op nadat een speler een NPC met nogal overduidelijke geslachtsdelen tegenkwam. De speler in kwestie maakte een screenshot, deelde deze via zijn PS4 en kreeg als gevolg een ban van een week opgelegd. Deze ban werd later verlengd naar een maand.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek