We Happy Few krijgt datum en nieuwe trailer

We Happy Few E3

Microsoft is druk bezig met hun E3 stream en het aankondigen van datums, nieuwe games enzovoort! Eén van die datums is voor We Happy Few, die op 10 augustus 2018 zal verschijnen.

De nieuwe trailer voor We Happy Few laat een chaotisch en kleurrijk Engeland zien in de jaren zestig. De mode is retrofuturistisch en de gameplay blijft vaag, maar het lijkt een beetje Dishonored-ish. Spelers kunnen vanaf 10 augustus drie personages spelen in een epische verhaallijn, bekijk hier de trailer!

De graphics en cinematics zien er crispy uit en hebben een eigen stijl die een beetje lijkt op die van Sea of Thieves. Voice acting lijkt on-point en de verhaallijn lijkt belovend. Vanaf augustus zullen we zien hoe de game uiteindelijk uit zal pakken! De game komt van Compulsion Games, bekend van Contrast uit 2013.

Wat vind jij van deze story trailer? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en blijf vooral checken naar onze volledige, je hoort het, volledige E3 cover! Stay tuned..

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek