Wederom Overwatch Character teasers

Overwatch character teaser

Blizzard gaat vrolijk verder met het teasen van een nieuw Overwatch Character. Deze keer door een update van de public test realm versie van de game. De Numbani map krijgt daarbij enkele updates. De kamer waarin je de match begint bijvoorbeeld.

De spawn room laat de overblijfselen van een grote aanval zien. Deze aanval werd eerder getoond door Blizzard door middel van een nep nieuws report dat gedeeld werd. In een ander deel van de map heeft de payload een update gekregen. Dataminers kwamen er al eerder achter dat daar iets aan de hand was. Het glas waar normaal de gauntlet van Doomfist in zat opgeborgen is gebroken. De gauntlet zelf is dan ook weg. Dit is inmiddels bevestigd door PTR spelers. De geruchten gaan al enkele tijd dat Doomfist een speelbaar character zou worden. Director Jeff Kaplan lijkt die geruchten echter te sussen. Recent vertelde hij namelijk dat het character niet zou zijn wie het op dat moment volgens de geruchten zou zijn.

Blizzard begon deze week met de teases voor her nieuwe character. De eerste daarvan gebeurde door middel van in in game world interview met een elf jarig jongetje die misschien wel de maker van het nieuwe character zou kunnen zijn. Daarna kwam er een update aan de in game arrivals boards in Numbani. Uiteindelijk gevolgd door de laatste map updates.

overwatch character tease

Het 24ste Overwatch character zal dus waarschijnlijk niet Doomfist zijn. Dat wil nog niet zeggen dat Doomfist niet op een later moment speelbaar zal worden. Er is namelijk wel veel support en enthousiasme over Doomfist. De laatste characters die werden toegevoegd waren de hacker Sombra en de healing sniper Ana. Kaplan vertelde dat er een aantal nieuwe heroes in de maak zijn. Daarnaast zullen er nog een aantal events en andere event gerelateerde content voorbereid worden.

De laatste Overwatch update veranderde de manier waarop Roadhog zijn haak werks. Ook D.Va en Mercy kregen in deze update enkele aanpassingen.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek