Dit weekend: Black Ops 3 Double XP, Multiplayer Pack!

Even een kleine heads-up voor onze Call of Duty: Black Ops 3 spelers: mocht je plannen hebben om dit weekend te spelen, dan word je dubbel beloond voor wat jij doet in-game!

Activision en Treyarch hebben aangekondigd dat zowel de multiplayer als de Zombiemode een double XP krijgen dit hele weekend vanaf vandaag tot en met maandag. Dat is wel even lekker verdiend als je het mij vraagt!

Call of Duty Black Ops 3

In ander CoD nieuws:
de PC versie van de Black Ops 3 is nu op Steam voor maar 35,99 euro en daarbij krijg je meteen de Multiplayer Starter Pack, deze actie is geldig tot en met maandag! De Multiplayer Pack kost normaal rond de vijftien euro, mooi meegenomen dus. Je kunt de volledige game dit weekend gratis proberen (tot 15 mei).

Voor de mensen die graag meer willen weten over de nieuwe game, Call of Duty: Infinite Warfare:

DG Thinks is een vast initiatief dat wij hebben waarin Daniel van onze redactie zijn mening geeft over een algemeen topic, of een actueel topic. In de afgelopen editie van DG Thinks probeert hij een praatje met jullie te maken over de haat op de nieuwe Call of Duty en alles eromheen, bekijk deze hier en discussieer mee!

Ga jij dit weekend lekker een potje knallen op Black Ops 3? En wat vind jij van de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare en de Modern Warfare remaster? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek