[Weekend Column] En toen was het weer weekend

Weekend

Later dan normaal, hierbij alsnog het weekend column. Het is nogal week geweest waarbij ik geleefd werd door andere en door het leven, en ik zelf het leven even niet kon leven zoals ik het graag zou zien. Om het simpele feit dat mijn eigen moeder een nier heeft afgestaan voor een familie lid dit nodig had. Zelden mee gemaakt dat ik mijn leven niet kan leven zoals ik het zelf wil. Het is dan ook raar dat het alweer weekend is!

Eerlijk gezegd had ik ook geen tijd om dit column te schrijven. Hij is dan ook korter als normaal het geval is. Gelukkig zijn beide operaties goed verlopen afgelopen week, en neemt de druk en spanning ook steeds meer en meer af. Hoe je het ook wendt of keert het slokt veel van je tijd op. Steeds op en neer moeten reizen naar het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. Om daar vervolgens een paar uur te blijven weer naar huis te gaan. En de volgende dag weer het zelfde verhaaltje.

Gelukkig is het weekend en we nemen het er dan ook van. Met een paar man een hotel geboekt in Eindhoven. Weekend tas gepakt voornamelijk met drank. Want stiekem voelen we ons nog allemaal 16 jaar, en wie deed dat op zijn 16e niet indrinken? Met het zelfde excuus. Ja de prijzen voor bier zijn te hoog. Terwijl ze vroeger €1,20 vroegen voor een glas is dat inmiddels 2 euro. Maar dat doet er niet toe. Volgens mij een discussie die door onze opa en oma eind jaren 50 begin jaren 60 al werd gevoerd. Als je heel eerlijk bent zijn we momenteel gewoon net zoals onze eigen opa en oma vroeger waren en vergeet niet je ouders. Ik ken genoeg verhalen van mijn ouders wat ze allemaal uithaalde en geflikt hebben.

Maar goed, ik ga de trein halen en een biertje pakken en genieten van het weekend. Ik wens jullie dan ook allemaal een prettig weekend!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek