Weekend Column: Fallout 4 verslaving

Fallout 4

Zo dit is me een week wel. Een van de games dit jaar waar velen op gewacht hebben is namelijk uitgebracht, Fallout 4. Het spel dat zich afspeelt in een Post-Apocalypse setting vol gemuteerde dieren en opgloeiende ghouls. Een wereld waar maar geen eind aan lijkt te komen, een wereld waar je geheid in verdwaald en waar je zoveel tijd in besteed dat het een verslavend effect op je heeft. Welkom in Fallout 4!

Ze roepen wel eens op feesten “Embrace The Ultimate” voor Fallout 4 geldt dit ook. Op zo’n manier dat je compleet vergeet hoe laat het is en dat je eigenlijk ook nog andere dingen op de planning had staan. Ik mag gerust zeggen dat ik een Fallout verslaving de afgelopen jaren heb ontwikkeld. Waar het allemaal begon voor mij met Fallout 3 en daarna Fallout: New Vegas, is er nu Fallout 4 die de verslaving voedt. Echter wordt hij nu nog harder gevoed dan ooit te voren. Het feit dat je complete dorpen en steden kunt bouwen, en alles kunt inrichten en upgraden doet me terug denken aan mij Sims verleden waarbij ik complete woon wijken maakten. Voordeel nu is dat als je het beu bent je gewoon de omgeving ontdekt en zo nu en dan een paar Raiders hun kop er afschiet. Of je stuurt je robot er op af natuurlijk die ze gewoon kapot zaagt.

Ergens werd het wel ontspannend huizen compleet inrichten, of heb ik gewoon mijn roeping als binnen huis architect gemist? Hoe dan ook Fallout 4 heeft voorlopig bewezen echt een geweldig spel te zijn, het zelfde als zijn voorgangers alleen nu met veel meer mogelijkheden tot het ontdekken van de omgeving en natuurlijk de mogelijkheid om te bouwen en relaties op te bouwen binnen het spel. Oh ja en natuurlijk niet te vergeten dat je je koelkast nu goed kunt vullen!
ScreenShot10

Verder heb ik vandaag te horen gekregen dat ik aan de slag kan bij een nieuwe werkgever. Dus ja eigenlijk is dit gewoon een geweldige week. Ik wens jullie dan ook allemaal een prettig weekend toe enne… ja zuip ze !

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek