Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  2 dagen ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  2 dagen ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  2 dagen ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

[Weekend Column] Pepernoten in Antwerpen

Weekend Column

Hij is er weer dat geweldige Weekend Column! Gelijk een vraag voor jullie waar ik later nog op terug kom. Wat hebben een dansje doen, je schoen zetten zonder iets er in, pepernoten en Antwerpen met elkaar gemeen? Denk hier eens over na. Het antwoord op deze brandende vraag krijg je in het verloop van dit geweldige verhaal. Rijmen kan ik niet dus ja daar houdt het dan ook mee op.

Gefaald om het Weekend Column te beginnen met een rijmende zin. Zoals je al hebt gezien is rijmen niet mijn ding. Daarom zal ik het bij normaal Nederlands houden. Het is vrijdag en we zijn aanbeland in de laatste weekend van November. Een turbulente maand vol wapen gekletter, een maand vol narigheid. Een maand om te vergeten. Maar toch is november nog altijd de maand voor me waar Sinterklaas met zijn zwarte pieten Nederland komt binnen gevaren. Een boot vol cadeaus en snoepgoed, welk kind doet dat niet goed? Het is dan ook jammer om te zien dat een groep Rel Pieten het feest niet wilt ontzien, en de boel maar probeert te forceren. Gelukkig heeft Sinterklaas een oplossing voor deze rel pietjes, iets met een roe en in de zak naar Spanje. Al zou ik nu ook wel “gedwongen” naar Spanje willen. Genieten van het warme weer met een Baco op het strand.
Een goed alternatief voor het warme strand in Spanje dit weekend is een dagje “shoppen” in Antwerpen. Wat wil zeggen op een verwarmd terras gaan zitten, biertjes drinken met maten en pepernoten eten. Zo nu en dan heeft de NS namelijk geweldige aanbiedingen waardoor een retourtje Antwerpen Eindhoven goedkoper is dan een retourtje Eindhoven Helmond. Vraag me niet hoe het komt maar het is nu eenmaal zo.

Stiekem heb ik nog altijd geen antwoord gegeven op de vraag die ik aan jullie gesteld heb op het begin. En eerlijk gezegd heb ik er ook geen antwoord op . Misschien moet je je schoen gewoon zetten, Misschien dat Zwarte Piet goed gezind is en je ‘s morgens vroeg in je schoen pepernoten vind? Hoe dan ook ik wens jullie allemaal een prettig weekend!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek