[Weekend Column] Sinterklaas weg, tijd voor de kerstboom!

Kerstboom

Beste sint en piet het waren weer een paar hele spannende weken. De spanning werd me bijna te veel. Zouden sint en piet me dit jaar niet vergeten als ik mijn schoen zet? Krijg ik dit jaar met pakjes avond wel een cadeautje? Het antwoord is een dikke vette nee! Dus lekker ophoepelen met die vervuilende kolen boot van jullie naar Spanje! Want ik ga alvast op pakjes avond de kerstboom zetten en misschien zelfs al optuigen.

Niet dat ik een hekel heb aan Sinterklaas en Zwarte Piet, verre van zelfs. Ik heb alleen een hekel aan die mensen die roepen dat Zwarte Piet racistisch is, wat het natuurlijk verre van is. En dat verpest toch wel een beetje de sfeer van het kinderfeest dat iedereen gevierd heeft. Totdat hij er achter kwam dat de cadeaus die eerder in de kast van papa en mama stonden ineens in de zak lagen met pakjes avond.

Aangezien er toch niets in mijn schoen zat dit jaar, maar de wortel wel steeds door sint en piet werd gejat. En er op pakjes avond alleen flessen bier in de koelkast liggen die ik zelf gekocht heb gaan we 5 December maar beginnen met het optuigen van de Kerstboom. Natuurlijk wordt er hier wel een echte kerstboom gezet. We hebben wel zo’n nep boom van 2 meter op zolder liggen die je alleen maar hoeft uit te pakken en in elkaar te zetten. Maar uit ervaring kan ik zeggen dat zo’n boom echt een totale ramp is om op te zetten. De boom bestaat uit 40 losse delen. De takken moet je een voor in er in haken, wat meestal gewoon niet lukt omdat de takjes er aan in elkaar verdraaien. Nee doe mij maar een echte kerstboom, gewoon in een standaard klikken en optuigen die handel. En het grootste voordeel van een echte boom is toch wel de geur die het afgeeft in de kamer. Zo’n kerst geur. En dat is niet te realiseren met een Dennennaald geur hanger ding die ze in auto’s ook vaak hebben hangen.

Ik wens jullie allen dan ook een prettig weekend!
Ik ga de kroeg in en genieten van een paar biertjes!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek