Weekend: Dansje, drankje doen en verdwalen!

Het is weer weekend lieve lezers van mijn oh zo geweldige verhaal dat met de week gewoon erger wordt, zo’n weekend van niets moet alles mag. En zo’n weekend waarbij ik nu al weet dat het een kopie wordt van het vorige weekend. Lekker een dansje doen, stiekem met elkaar een dansje doen. En toen die spontane zoen. Ja ik weet het ik zou een zanger moeten worden. Zou net zo goed worden als de Tokkies met het nummer verre kerst, toch wel cremé de la cremé van de muziek industrie.

Om maar meteen te vertellen wat er is, soms heb je van die momenten in het leven dat je met vrienden op een strand feestje staat. Gewoon met de blote voetjes in het warme strand zand, lekker dansjes doen op DeepHouse, en om de tien minuten een nieuwe Corona in de hand. En soms, soms wil het dan wel eens gebeuren dat je close wordt met een vriendin en dat het ineens meer blijkt te zijn dan vriendschap. En omdat we allebei bar weinig kunnen herinneren doen we het gewoon over. Wat de plannen zijn? Vandaag eerst naar de wielerronde bij ons in het dorp. Bier zuipen en kut roepen, zoals het hoort in een boeren dorp. Zaterdag weer naar een lekker klein maar fijn formaat festival. Om vervolgens door te stomen naar de kermis in Eindhoven en Stratums Eind. En zondag? Zondag morgen vroeg op om kippen te laaien want zo doe je dat. Je helpt je familie gewoon mee, en daarna weer de kroeg in. Zodat ik zondag nacht kan zeggen ” s’avonds een vent, s’morgens lekker uitslapen” en zo hoort het toch ook?

Maar ja dat verklaard nog altijd niet of we in een dimensie leven gecreëerd door Aliens, en waarom het bier warm wordt en niet gewoon koud blijft. Dus wat gaan jullie dit weekend allemaal doen? Laat het ons allemaal weten, want dat willen we ook weten!

Dan sluit ik dit verhaaltje af met een tip waar vele van jullie om zitten te wachten.
Voor de sex laat de vrouw een of twee kiwi’s eten dit voorkomt dat de poes naar rotte vis ruikt. Maar lekker naar Kiwi smaakt!

En nu lekker dansen met z’n alle, want een dansje doen met dit weer… onbetaalbaar.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek