Weekend: Een weekend rust, wat ga jij doen?

weekend

En het is weer vrijdag, iedereen is weer klaar met werken, iedereen is klaar met school en het zuiden heeft vanaf vandaag ook officieel zomer vakantie. Beter gezegd het komkommer nieuws wordt weer een hot Item; zou de vrouw van de bakker nu echt maanzaad in plaats van sesamzaad hebben gegeten? Hoeveel bomen knuffelen Groenlinks stemmers nu daadwerkelijk? En wie heeft die ketchup fles in de koelkast neer gelegd in plaats van op zijn kop  gezet. Enfin kom met info doe boeit en vertel wat jij doet dit weekend!

Het komkommer nieuws is goed begonnen uit een onderzoek is namelijk gebleken dat 250.000 mensen, jong en oud, ja zeggen tegen MDMA!
Het onderzoek is verricht bij mensen tussen 18 en 65 jaar. Wat ik me dan afvraag hoe zou het zijn om compleet strak op een feest te staan als 65 jarige? Helaas moet ik hier nog 40 jaar voor wachten om dit zelf te ervaren, die houden jullie dus van me tegoed. Nu ik het toch over feesten heb ik heb een Weekend rust geen Festivals of feestjes gepland. In plaats van te feesten gaan we dit weekend de schutting opnieuw zetten na de zoveelste windstoot staat hij drie meter op het terrein van de achter buren. Niet dat ze dit merken wat het is toch een groot overwoekerd oerwoud vol met rare beesten en planten waarvan men al dacht dat ze uitgestorven waren. Maar een weekend is geen geslaagd weekend als er geen bier gedronken wordt. Dit lossen we simpel op door te gaan poolen en daarna ouderwets de kroegtijger uit te hangen.

Eigenlijk ga ik dit weekend verder niets doen. Zondag is zoals het hoort een rustdag dus ik zal echt niet gaan werken. Misschien wel even de kermis op hier in het dorp beetje geld vergooien een die schuivers waar je toch niets mee kan winnen, en daarna waarschijnlijk nog een biertje doen en wachten op Maandag. Want maandag gaan we naar “Heilige” grond!
Maandag mogen we weer naar de open dag van Ajax toe! Wat we er doen niet veel beetje rondje lopen en bier drinken zoals het op een open dag hoort. Mocht je geen plannen hebben, hier nog een aantal tips!

  • Bier drinken;
  • BBQ-en en Bier drinken;
  • Los gaan op een festival en verdwalen; (voor tips app me effe!)
  • Zet je pieren badje op en ga lekker zwemmen.

En nog een bonus tip: Seks met je ex is echt het beste! Dus mocht je zin hebben dit weekend, keep it in mind!

Nou ik ga lekker m’n Diepvries pizza van Dr Oetker in de oven gooien, m’n duur betaalde Corona uit de diepvries pakken en met mijn luie reet op de lounge set zitten. Tis veel te mooi weer om jullie weer een hoop onzin te verkopen. Maar toch bedankt weer voor het lezen van dit artikel!

EN VERGEET NIET TE VERTELLEN WAT JIJ GAAT DOEN DIT WEEKEND!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek