Weekend: Hallo herfst!

Weekend !

Het is weer vrijdag lieve lezers van inthegame.nl! Tijd om de boel de boel te laten en lekker te gaan genieten van die twee zuur verdiende dagen. Wat gaan jullie dit weekend doen? Wordt het weer een standaard weekend met klusjes doen op Zaterdag en op Zondag naar schoonmoeder? Of ben je nog niet zo oud en ga je naar een kek feestje toe om nadien kotsend thuis te komen? of ga je gewoon lekker gamen? Laat het ons weten!

Laat ik maar meteen mijn zorgen uiten. Ik ben van mening dat de titel van dit verhaal dat ik elke week weer klakkeloos neerzet niet de titel heeft die het zou moeten hebben. Het heeft niets met het weekend te maken uiteindelijk wat ik hier allemaal neer zet. Het is meer een samenkomst van vele spannings en C11H15NO2 velden waar de kenners geen raad mee weten. Daarom zou ik graag willen dat jullie mee denken om een nieuwe naam! Een pakkende naam waarbij je denkt ja dat hoor bij dit verhaaldinges van Draadloos.

Maar goed eigenlijk maar ik me er niet druk om, ik kan me de laatste tijd eigenlijk nergens meer druk om maken. Sinds een paar weken mag ik toch wel zeggen dat ik iemand héél erg ben gaan waarderen, en waarvoor ik ver gevorderde gevoelens heb ontwikkeld . Om een bullshit verhaal met nog meer literaturen dieptepunten kort te houden ik ben gewoon verliefd. En dat is toch best wel een héérlijk gevoel, zo’n gevoel van alles gaat goed en niets kan stuk. Dat gezegd te hebben, vraag ik me toch nog steeds af wat jullie lezers nou van ons als Redactie team vinden. Ik weet, het is een rare sprong van verliefd zijn naar het redactie team. Maar ik wil het toch graag weten wat jullie van de schrijvers vinden, de artikelen die geschreven worden de kwaliteit van de artikelen en is het Magnetron waardig?

Je weet wel dat je het in de Magnetron zou stoppen zodat het na 30seconde gewoon Keihard explodeert. Moet je eens doen als je teveel C11H15NO2 hebt gezien als je morgen avond Keihard gaat op de dansvloer en al kotsend wakker wordt in je eigen kots ergens op een verlaten station. Ik weet het ik heb ook dit artikel weer goed verpest met mijn intellectuele verhalen en wijsheden.

Om dan toch maar weer te eindigen waar we altijd mee eindigen. Ik ga dit weekend eigenlijk best wel veel doen. De voor en achter tuin bij ons en bij ons oma moeten gesnoeid en winter klaar gemaakt worden. Er staan nog 3 fietsen die nagekeken dienen te worden. Wat we zondag doen? Lekker de bossen in en genieten van de herfst, van de kleuren, van de natuur en naderhand als we thuis komen zal het wel weer gamen worden en lekker hard gaan tijdens de Sims 4.

Iedereen een zalig weekend toegewenst en geniet er van!
C11H15NO2 + C11H15NO2 x 200 = HARD!
Dus je bitch is je breakfast!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek