Weekend: Het is weer september!

Weekend !

Het is weer vrijdag. Het moment om alles op je werk te laten voor wat het is, weg met het formele gedoe, en  gaan genieten van je twee zuurverdiende vrije dagen. En wat voor een twee dagen worden dat. Twee dagen die gepaard gaan met temperaturen onder de 18 graden en waarbij er vooral kans is op regen. Vooral een weekend om lekker binnen op de bank te gaan zitten en niets te doen. Of je gaat gewoon stug door waarmee je heel de zomer al bezig bent en laat je niet gek maken door een beetje regen!

De eerste week van September zit er weer bijna op en je merkt aan de mensen dat de herfst op komst is. Ik weet niet wat het is maar de volgende zin klopt elk jaar weer: “Als de eerste blaadjes van de bomen vallen wordt men depressief”. Waarom worden mensen depressief zodra het September wordt? Is het echt zo’n probleem dat het weer donkerder wordt elke dag en dat de temperaturen dalen? Nee toch!

Ik heb er geen last van, ik vind deze tijd van het jaar geweldig. De outdoor feesten die ik nu nog heb zijn nu juist het prachtigst met alle kleuren en een steeds eerder ondergaande zon. Of zo’n 100 kilometer te gaan mountainbiken, heerlijk toch? Helaas zien veel mensen dit niet zo.
En een weekend waar vooral regen in is voorspeld doet ook niet veel goeds bij deze mensen.

Maar goed het is weekend, geen tijd om in een dip te raken. Vertel ons wat je dit weekend gaan doen met dit heerlijke herfst weer! Zelf ga ik zaterdag de stad in om winterkleren te scoren en waarschijnlijk zal dit wel eindigen in een bezoek aan starbucks! En zondag mogen we weer lekker een paar dansjes doen, in het water?, tijdens Outcatz festival in Helmond. Dus wie een biertje met me wilt doen, daar ben ik!

Om diegene die een beetje pips is door het weer en het feit dat we rap naar de herfst gaan en de blaadjes nog sneller gaan verkleuren, hier een lekkere Deephouse mix, denk nog maar eens aan die tijd, paar weken terug, toen je nog op het strand lag aan de Costa met 30+ op de thermometer.

 

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek