Weekend: iTG-ers be like: Kroegentocht

Weekend !

Het is weer weekend mensen! Het moment waar je waarschijnlijk heel de week naar toe hebt gewerkt. Die twee vrije dagen waar je niets hoeft te doen en waar alles mag. Wat ga jij dit weekend doen? Het weerbeeld voor komend weekend ziet er niet al te best uit, dus wordt het een weekend lang lekker op de bank en gamen of ga je toch nog iets ondernemen komend weekend. Laat het ons weten!

Dit weekend wordt er een die een aantal inthegame.nl leden nog lang zullen heugen. Waarom hoor ik je denken. Zaterdag is het dan zover dan gaan we met vijf man vanuit inthegame.nl en nog zeven andere kameraden van ons eindelijk weer eens op kroegentocht in Eindhoven. Met de bedoeling dit elke maand voortaan te gaan organiseren. Omdat het toch gezellig is om met z’n alle de kroeg in te duiken tot een uurtje of vijf in de morgen. Veel dansjes doen en natuurlijk de nodige drankjes. En dan lekker je roes uit te slapen in het hotel dat je geboekt hebt. De zondag zal voornamelijk lekker uitbrakken worden en nagenieten van een onvergetelijke avond en nacht. De verhalen hoor je vanzelf. Of ja What happend in Eindhoven stays in Eindhoven.

Mocht je geen idee hebben wat je dit weekend kunt doen. Ga naar Amsterdam toe! Vanaf 14 oktober is namelijk ADE (Amsterdam Dance Event) van start gegaan zo’n 250 feesten worden door heel Amsterdam georganiseerd. Mocht je niet zo van Dance Muziek houden? Dan zijn er ook nog genoeg andere feestjes om te doen. Of je houdt het gewoon op een weekendjes lekker op de bank. Film kijken biertje er bij stokbrood met Filet American en gewoon niets doen.
Verder heb ik eigenlijk niets meer te melden. Geniet van het weekend want voor je het weet is het weer over en mag je Maandag weer aan de slag.

 

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek