Weekend: Oud iTG goes kroegentocht

weekend

Het is weer weekend, vergeet je werk de komende dagen en haal het maximale uit dit weekend. Ondanks dat dit weekend weer een stuk koeler is dan de afgelopen weken, hebben we ook dit weekend weer lekker veel zon bij een temperatuur van zo’n 23 graden. Een perfecte temperatuur om naar buiten te gaan en te gaan genieten met je maten van een héérlijk weekend. Laat ons eens weten wat jullie allemaal gaan doen dit weekend!

Het is momenteel net donderdag geworden. Ik schrijf dit artikel inderdaad al op de donderdag omdat ik de komende dagen geen tijd zal hebben om dit artikel te kunnen schrijven op vrijdag. Waarom? Ik ga vandaag, dus donderdag 12 augustus, met een stel oud iTG leden namelijk naar Eindhoven voor een kroegentocht. Wat ooit begon als de “onofficiële” iTG ballenbak APP groep, waar echt alles wat niet mocht geroepen en gedaan werd. Is uitgegroeid tot een ware vriendenclub. Dus daar moeten we een kroegentocht op gaan houden. Inderdaad weer op Stratumseind waar ik de afgelopen paar weken pas 4 keer ben geweest voor een kroegen tocht. Om te roepen “Dansje doen” en dit vergeten te doen.
Waarom ze geen lid meer zijn van iTG weet ik helaas ook niet.  En vrijdag, wat nu is als je het leest waarschijnlijk anders gister ofzo, is er weer een kroegen toch weer in Eindhoven. Zaterdag gaan we weer naar een kek deephouse feestje aan het strand in Zandvoort. Dat zal wel weer eindigen in veel Corona zuipen en tot uurtje of zes in de morgen naar Stratums eind om naar onze stamkroeg te gaan om lekker te drinken. En zondag houden we een rust dagje.

Ik voorspel voor dit weekend een lekker temperatuurtje, precies goed om de BBQ aan te steken en in je tuin te gaan BBQ-en alvorens je doorgaat naar de kroeg om daar compleet naar de klote te gaan. Of je gaat gewoon lekker naar een van de vele festivals die er dit weekend ook weer zijn. Gaan er overigens mensen naar Decibel hier? Je weet wel dat overrated festival dat 140 euro vraagt voor tickets voor een muwa line up? Vier jaar geleden geweest. Mooi voor een keer maar verder. Niet mijn ding. De muziek wel maar het festival zelf niet, jammer!

Laat ons weten wat jij gaat doen dit weekend.
En verdien een sticker of een ballon !
Oh en nog een laatste tip: Ga nooit wild plassen als de security komt aan lopen, grote kans dat ze denken potverdikkie  ik wil dat ook, en krijg je een prent !

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek