Weekend: Kleuren van de regenboog en Gordon

Weekend nieuws

Het is weer wéékend en dat betekend maar een ding. De boel de boel laten en lekker gek doen en vooral overal schijt aan hebben. Mits je geen kinderen hebt, geen vriendin, in dat geval ben je gebonden aan etiquette en heb je eigenlijk niets meer te willen. Maar je hebt geluk de Gay Parade is dit weekend weer in Amsterdam. Dat betekend veel Homo’s lesbiennes etc. op boten  en niet te vergeten GORDON! Want je wat is de gay parade zonder rel nicht nummer 1? Lekker naar toe gaan met je vrouwtje dus!

Ja, geloof het of niet maar ik heb het afgelopen weekend overleefd, een zomer “storm ” hadden ze voorspeld. Sta je dan in je korte broek nikies en t-shirt op CRAFT Festival. Noem het maar gerust een Zomer “Orkaan”! Man wat een héérlijk festival was dat ook al was het maar drieënhalf uur en werd het daarna afgelast. Lekker stampen in het water raven in de regen en om het compleet te maken compleet doorweekt zijn op een aftermovie staan en gefilmd zijn terwijl je als klein kind van het water geniet. Ik voelde me toch weer even zeven jaar oud. Hulde voor Lose Your Mind om het festival af te lasten wegens het weer om zo onze veiligheid te waarborgen. Volgend jaar mogen we lekker weer naar CRAFT met het kaartje van dit jaar. Nu al zin in! Oh ja, nadien zijn we nog naar Stratums gegaan in Eindhoven en dat was helemaal mooi.

En dit weekend is de Gay Parade weer in de Amsterdamse grachten, Amsterdam zal alle kleuren van de regenboog kleuren, en met een temperatuur van gemiddeld 24 graden beloofd het een mooie dag te worden. Zeker als je van mensen kijken houdt is dit weekend een must om naar Amsterdam te gaan. Waar kan je nog meer zo’n gekleurd, raar, vaag, grootst, geweldig en lief volk vinden? Ja juist, met Carnaval. Maar alleen in Amsterdam kan je door de grachten varen met overvolle bootjes vol gekke, lieve, schattige, vage, mensen. Worden die grachten ook eens gebruikt en niet alleen als grote pis en kots bak. Al is het best lekker om keer te kotsen op zo’n rondvaart boot. Al verteld dat Gordon naar de Gat Parade gaat? Nee hé, bij deze Gordon gaat naar de Gay Parade. Eigenlijk is hij helemaal geen homo maar dat mag niemand weten!  Ik vraag me alleen af waarom hij Gordon heet!?

Zelf ga ik niet naar de Gay Parade, ik kom wel in Amsterdam maar ik ga vrij snel daarna door richting Zandvoort. Wat ik daar ga doen? Niet zo moeilijk ik schrijf nu al een paar weken dit onzinnige artikel dat met de week erger wordt. Ik hoor het je denken, Drank en drugs? Ja dat ja! Alleen ga ik morgen lekker op mn slippertjes korte broek hip T-shirt van de Pirmark en ofcourse met m’n zonnebril met ronde glazen naar een kek strand feestje. Met m’n blote voetjes lekker in het warme zand een dansje doen, terwijl de zon lekker fel schijnt op mijn gezicht en met een overpayed hipster drankje in m’n linker hand. In mijn rechter hand m’n telefoon om iedereen jaloers te maken natuurlijk! En ja dat ga ik dan doen morgen. Of ik wel echt een hipster ben? Ja ik ga morgen vroeg eerst naar de kapper om m’n haartjes te laten knippen zodat ze weer zo van links naar rechts kunnen. En m’n kapster is gewoon super mooi dus ja, wat wilde nog meer?

Maare ik ben er klaar mee met dit verhaaltje.. Toch ga ik jullie nog een ding vragen. Niet binnen blijven Oké!? Het wordt super geil weer maar liefst 24 graden. Alle meisjes in korte rokjes en sexy jurkjes de straat op. Ga lekker naar buiten met dit weer en ga niet binnen zitten! Heb je echt niks te doen, nou hier een tip; Ga lekker naar de Kermis in Eindhoven, 100x in de bots auto’s zitten en daarna stratums eind op!

Oh ja, om jullie weekend lekker geks te beginnen, hieronder moi in actie op CRAFT Festival lekker springend in het water als een klein kind compleet doorgeslagen, met de schoentjes in het water, spitter spetter spater, hij kwam drie stort bui later…. Lala Lalala lalala Lalaa LOVE YOU

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek