Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  2 dagen ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  2 dagen ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  2 dagen ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Weekend: Laatste keer outdoor!

Weekend !

Het is weer vrijdag mensen, of ja waarschijnlijk zaterdag, tijd om de boel de boel te laten alles te laten liggen en te genieten van die twee zuurverdiende vrije dagen. Een weekend wat wel eens een van de laatste weekenden zou kunnen worden waarin je zonder jas naar buiten kan. We gaan zo langzaam maar zeker alweer richting oktober toe. Laat ons weten wat jij dit weekend gaat doen, en win een sticker!

Wat later dan normaal is hier dan toch het meest onzinnige terugkerende artikel van Inthegame.nl al zeg ik het zelf. Een speciaal weekend, voor vele betekend dit weekend het einde van het festival seizoen. Een festival seizoen waar meer dan 350 festivals zijn georganiseerd en waarbij weer veel mensen vele maand salarissen er door heen gejaagd hebben, net zoals ik overigens. Maar zoals gezegd het einde van een GE-WEL-DIG festival seizoen. Terug blikkend waren Intents Festival, WiSH Outdoor, Wasted Festival, ZomerKriebels en stiekem toch wel C.R.A.F.T. Festival de beste feesten dit jaar. Zelf sta ik morgen op Lost Memories Outdoor Festival. Terug naar de jaren 90 Thunderdome herbeleven met m’n beste maatje. Aussie’s liggen al klaar en de afgetrapte nikies zijn nog eens lekker provisorisch gerepareerd met Ducktape!

En ja de Zondag, ik denk dat de Zondag een ideale dag wordt om ‘s morgens eerst lekker te gaan ontbijten met het zonnetje schijnend door je raam terwijl je net een hap neemt uit je croissant, bij de jumbo kosten 4 van die dingen één euro overigens!. Vervolgens lekker een wandeling te maken in het bos. En om ’s middags lekker te gamen, gewoon nonchalant gamen! Zelf zit ik te twijfelen om een gouwe ouwe te gaan spelen namelijk Zelda op de SNES! Of toch maar een potje Battlefield 4 en ondertussen my Imperium in Open TTD nog verder uitbreiden?

Een ding weet ik wel, Ik ga me alvast klaar maken voor een geweldig Early Hardcore festival morgen middag en misschien nog een héérlijke after op LEF Festival. Prettig weekend iedereen en geniet er met volle teugen van!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek