Weekend: lekker dansjes doen in de regen

weekend

En het is weer vrijdag en ik heb weer de eer om jullie weekend lekker te vergallen met mijn onzin praat. De weken lijken steeds sneller te gaan en ik zie steeds sneller en vooral harder dat grote donkere zwarte gat naderen.. geen outdoor feestjes meer met z’n alle lekker depri doen zodra de eerste bladeren vallen en de treinen niet meer rijden omdat ze slippen op 1 nat blaadje of omdat het te hard sneeuwt. Zover is het nog lang niet gelukkig !

Eigenlijk hoor ik jullie nu weer te vragen wat jullie dit weekend gaan doen. Zodat jullie met een hele blije hoge piepstem kunnen roepen ik ben happy jij bent happy oh wat zijn we happy happy happy. Ik ga alleen maar leuke dingen doen, leuke dingen maar ik vertel niet wat ik ga doen want dan komen ze er achter dat ik naar een My Little Pony conferentie ga. Wat op zich niet verkeerd is, paar dagen geleden was er iemand die ook van My Little Ponys houdt en er zelf een groot fetish feest voor gaf in zijn garage of wat het ook was.  Het programma hete “Ik heb het nog nooit gedaan”… zijn jullie eigenlijk nog maagd? Daarna kwam het programma “From Russia with love” gekke Nederlanders die de Nederlandse meiden maar niets vinden en de grenzen gaan verlegen en een import bruid ne.. ik bedoel.. de liefde zoeken in de Oekraïne en in Rusland. Want ja waarom een Nederlandse nemen als je ook 1200 km kunt vliegen om daar een meid te zoeken die geen Engels spreken en waarschijnlijk nooit naar Nederland komen. Maar ik zit eigenlijk met een veel groter probleem, welke Nikies moet ik aan dit weekend? Ik heb: Twee Paar Nike air Classics, Vier Paar Nike air 90s en Twee Paar Nike air Ones.

Ik kan gewoon niet kiezen en dit heb ik de laatste tijd steeds vaker als ik naar een festival ga. Ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe dit komt. En vraag me dan ook sterk af of ik niet gewoon weer een dag ouder begin te worden en een lichte vorm van schoen festish begin te ontwikkelen. Maar het is dan ook een moeilijk weekend.

Zaterdag gaan we met acht man richting CRAFT Festival in Amsterdam waar ook meerdere van dé intheGame community aanwezig zullen zijn. En waar ook keihard gefeest, gezopen en door sommige van jullie vast en zeker naderhand gehoerd zal worden op de wallen. Als je er toch bent waarom ook niet? Het mooiste is nog dat het keihard gaat regenen tijdens CRAFT net als vorig jaar. En dat ik als een van de weinige doorweekt lekker gaat dansen en raven. Echter CRAFT Festival is om 23:00 al afgelopen en ik heb de keus om naar ‘Thuishaven After’ te gaan of naar een underground feest in Haarlem. Aan de andere kant ik moet zondag om een uurtje of 14:00 weer naar een ander festival beetje chillen op DeepHouse en me afvragen wat ik ook alweer gedaan heb. Ach ja we hebben met drie man een hotel geboekt in Eindhoven met ontbijt en alles!

Ik bedank jullie weer dat jullie het stuk globaal hebben geleden en waarschijnlijk de volgende woorden hebben onthouden: Fetish, Hoeren, Wallen, CRAFT, Nikies, Sex met een sexpop, ik hou super veel van jullie! Ik zou zeggen maak er een GE-WEL-DIG weekend van doe geen dingen die ik ook niet zou doen… enne laat even weten hoe jou weekend was!

Ps: lekker stout is niet fout!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek