Weekend: Niets te melden

Weekend !

En het is weer vrijdag! Tijd om de boel de boel te laten en lekker naar huis te gaan en te genieten van je twee zuurverdiende vrije dagen. Waarschijnlijk ga je dit weekend klusjes doen, naar de supermarkt, en je ’s avonds voor de TV afvragen, als reclame blok 5 net begint tijdens een of andere slechte film van Steven Zee-egel….. wat heb ik toch eigenlijk een standaard leven. Ik zeg prettig weekend mensen!

En het is alweer vrijdag…. jaja weer die standaard bullshit opening die ik weer getypt heb. Ik weet het niemand zit er op te wachten omdat ik toch nooit iets schrijf over gamen. Daarom wil ik graag een paar mededelingen doen. Ik hoorde van mijn maatje N1GHTxW0LF dat zijn vriendin vandaag , vrijdag dus, jarig is. En als cadeau heeft hij haar een nieuwe gaming muis en muismat cadeau gedaan die ze hem dan weer kan geven volgende week als hij 14 jaar wordt alweer! Dit is dus gewoon ware liefde zoals je ziet.
Het scheelt natuurlijk dat ik hem al langer dan vandaag ken en hij z’n vrienden best wel een kek cadeau gegeven heeft. Maar ja als ik alles ga verklappen over hem is het ook niet meer leuk.

Zoals je ziet is dit artikel geen artikel meer maar een ordinaire ongepaste meningsuiting naar een van mn kameraden toe. Waarom… gewoon eigenlijk heb ik vandaag geen fantasie om weer een geweldig fantastische verhaal te vertellen. Eigenlijk wil ik vandaag alleen maar lieve dingen roepen en mensen de groeten doen. Al wil ik nog wel kwijt dat ik afgelopen zondag een van de beste tijden ever heb gehad. Was een mooi feestje zo van ja dat was een mooi feestje!

Om dan toch terug te komen op het feit dat dit een “Weekend” verhaal is… Ik ga dit weekend in ieder geval genieten van alweer een Festival dit keer Rotterdam Outdoor en zondag mag ik lekker naar m’n familie toe in de dierentuin, altijd leuk om ze weer te zien na al die tijd.
Dus laat het ons weten wat je dit weekend doet! Dat is wat we willen weten.

Oh ja Skinny jeans zijn gewoon zo van lekker geks om aan te hebben! En dan een clubmastert op en lekker loessoe en floes in je skinnyjeans!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek