Weekend: Pepernoten eten en gamen

Weekend !

Het is weer vrijdag, en dat betekend dat je twee dagen mag genieten van die zuur verdiende dagen. Je zult het vast wel nodig hebben. En wordt het deze week weer een standaard weekend? Zaterdag boodschappen doen, klussen, met je vriendin op de bank tv kijken? Om nog maar te zwijgen over de zondag…. Of heb je iets compleet anders gepland staan dit weekend? Laat het ons weten. En verdien ook deze week weer een sticker waar je niks aan hebt.

Ze zijn weer volop verkrijgbaar. Ik heb het natuurlijk over die heerlijke calorieën bommen die we pepernoten noemen. Ik heb de eerste twee zakken alweer achter de kiezen. En ik moet zeggen dat ze ook dit jaar weer lekker smaken, vooral die eerste paar pepernoten zijn een hemels geschenk. Helaas mag ik mijn pepernoten niet meer halen bij de HEMA. Nadat ik een van de medewerkers liet zien dat onder elke gekleurde chocolade zwarte pieten verpakking gewoon een bruine piet verscholen is, en ze daarna liet zien dat dit ook het geval was onder alle verpakkingen van de sinterklazen werd ik zonder pardon de winkel uit gezet. Dus haal ik voortaan mijn voordeel kilo verpakking pepernoten gewoon bij de Kruidvat voor €1,30 ofzo. Natuurlijk heten ze officieel geen pepernoten maar kruidnoten of zoiets. Pepernoten zien er anders uit en smaken ook anders. Des al niet te min blijven ze lekker.

En wat ga je dan doen onder het genot van pepernoten kilo knallers? Ja juist lekker gamen dit weekend en een hoop pepernoten eten gewoon omdat het kan. En misschien ook nog een chocolade letter. Al twijfel ik nog welke chocolade ik pak. De witte is natuurlijk heerlijk maar een letter van Pure chocolade is ook heerlijk. Tis dat ik zaterdag nog eerst uiteten ga anders zou ik heel het weekend pepernoten en chocolade letter eten.

Ik weet alleen nog niet welke game ik ga spelen. Dus als jullie suggesties hebben laat het weten!
Ik wens jullie alle een prettig weekend, en geniet van het lekkere weer nog! Waarschijnlijk is het na dit weekend afgelopen met het zonnige herfst weer.

Omdat Henk Westbroek dit keer ook iets wou mededelen maar hij niet meer wist wat hij wou mededelen, hierbij dan maar een kek nummertje!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek