Weekend: Strafwerk

Weekend !

Mensen het is weer zover, het is WEEKEND! Eindelijk ben je weer verlost van die onmogelijke sleur dat werken wordt genoemd. Of ben jij een van die gelukzakken die gewoon nog altijd vakantie heeft, en op zijn luie kont aan het garda meer ligt? Hoe dan ook ik hoop dat jullie een prettige vakantie periode achter de rug hebben gehad. En intens gaan genieten dit weekend aangezien dit wel eens een van de laatste “Tropische” weekenden zou kunnen worden dit jaar.

Maar voordat ik vertel wat ik dit weekend allemaal voor leuks ga doen moet ik jullie toch belangrijk nieuws brengen. Ik ben namelijk niet meer actief als member binnen Inthegame. Ik ben stout geweest, zo stout zelfs dat ze me gekickt hebben uit de community. Daarom zal ik helaas strafwerk moeten gaan maken als ik mijn dansjes doe tijdens Straf_Werk Festival. Je snapt het al dat doe ik niet ! Om toch serieus te doen. Het botert al tijden niet tussen mij en bepaalde personen binnen de community. En aangezien ik mijn mening direct geef en niet op m’n mondje ben gevallen is het geëscaleerd. Of ik terug kom bij Inthegame ? Nee ik kom niet meer terug als Member. Ik blijf wel actief als redactie lid omdat dit gewoon heerlijk is om te doen. Ben ik nog in game en op teamspeak ? Natuurlijk!
En mocht je geen member zijn, en je leest dit gewoon Inthegame joinen! Tis een van de beste communties waar ik bij heb gezeten, en momenteel zeker de beste in heel de Benelux. Als ik ergens vrienden heb gemaakt afgelopen 3 jaar is het hier geweest.

Nu dit uit de doeken is, tis toch maar weer weekend. En grote kans dat dit een van de laatste “Tropische” weekenden kan worden dus de hoogste tijd om wat te ondernemen zou ik zeggen.  Zelf ga ik naar het Straf_Werk Festival in Amsterdam. En nee ik ga geen strafwerk maken daar ik trek m’n stoute schoenen aan, Nikies air one’s, en ga lekker heel de dag los op ja van alles en nog wat. Nadien ga ik overigens nog naar een Festival hier in het dorp genaamd “De zomer van Mares” waar DJ Jean gewoon komt draaien, wist ik veel dat die nog DJ was. Ja lekker afteren op een boeren dorps welkom in de feesttent festival feest ! En wat gaan jullie nou allemaal doen? Laat het ons weten!

Ik zeg lekker een dansje doen nu met z’n alle en tot de volgende keer xxx
En als jullie toch een dansje gaan doen, ik weet dit wordt ordinaire reclame.
Zouden jullie naar’t onderstaande nummer kunnen luisteren?
Is van een maatje van me die net begint als Deep/TechHouse producer!

“Ik heb mn stoute stoute schoenen op strafwerk aan, zie me hakke, zie me ‘t konijnendansje doen, zie me gaan”

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek