Weekend: Terug in de tijd!

Weekend !

Het is weer vrijdag. Het moment om alles op je werk te laten voor wat het is, weg met het formele gedoe, en  gaan genieten van je twee zuurverdiende vrije dagen. En wat voor een twee dagen worden dat. Temperaturen van boven de 30 graden, het perfecte excuus dus om die klusjes bij je thuis te laten liggen en met je maten iets te gaan ondernemen. Want voor je het weet is het weer maandag en begint die routine weer, blegh!

Wie oh wie heeft er al de eerste pepernoten gehad? “Steekt zijn vinger op”. Ja ze zijn er weer die overheerlijke pepernoten waar zo heerlijk over gereld wordt door obesitas uitkeringstrekkers en mislukte kunstenaars die het verschil tussen krom en krommer nog niet eens herkennen. Die eerste paar pepernoten die zo hemels zijn…. Je weet gewoon dat je er niet teveel van moet eten maar je eet toch de hele zak op, gewoon omdat het kan!
Maar ja die pepernoten brengen je ook terug naar je jeugd, of je had zulke klote ouders die het meteen verpeste door cadeaus te verstoppen op hun slaapkamer voor 5 december, en ik zelf kom dan gelijk uit op de jaren 90.
Die goede oude jaren 90 waar alles kon waar geen grenzen bestonden want je was immers kind. En de jaren dat ik als 7 jarige al op mijn eerste feest stond, en min of meer m’n toekomst al vergooide. Die tijd ga ik deze zaterdag weer dunnetjes overdoen. Aussie, Air Max Classics en Paul Elstak T-shirt liggen al klaar.

Maar dit alles gebeurt niet voordat ik vandaag nog verder terug de tijd in ben gegaan. Terug naar de Jaren 50, 60, 70 en 80. De Historische Grandprix is dit weekend namelijk weer. Een drie daags Grandprix event met vele Formule1 wagens. Maar ook de brute Group-C wagens, de BMW 1 series en niet te vergeten de verschillende Formule series.
Hier gaan we zondag ook nog heen dus het wordt een weekend vol historische en nostalgische gebeurtenissen.

En wat ga jij dit weekend doen? Laat het ons weten en verdien een digitale kus!

En voor de geinteresseerde. Zo zagen feesten voor jonge kinders d’r uit.
Dit is o.a. in de Hemkade en ja ik sta ook op deze beelden!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek