Weekend: Van alles en nog wat!

Weekend !

Het is weer weekend mensen. De tijd om de boel de boel te laten en te gaan genieten van je twee zuur verdiende dagen. Wat ga jij dit weekend allemaal doen? Zoals zo vele weer het standaard riedeltje op zaterdag, beetje klussen, boodschappen doen, beetje bier drinken savond’s op de bank. Of ga je op de luxe tour, door op zondag morgen een champagne ontbijt te doen? Hoe dan ook laat het ons weten.

Of je laat het ons natuurlijk niet weten wat verder ook geen probleem is daar is het immers weekend voor. Op je werk wordt je al vaak zat aangekeken als crimineel tuig als je keertje buiten je pauze om op WhatsApp kijkt.
Eigenlijk is het een perfecte herfst-weekend, overdag 15 graden ’s nachts 5graden, wat er zo perfect aan is? Niets eigenlijk. Ik wil wat tijd rekken voordat ik jullie vertel dat ik drie weken vakantie heb en gewoon drie weken lang niets ga doen…. Naast fitnessen ,mountainbiken, klussen, snoeien, stappen, bier drinken je kent het wel.

Overigens is dit weekend de Open Beta van Star Wars: Battlefront bespeelbaar! Ik heb hem zelf al gespeeld. Het speelt lekker weg, en de graphics zien er goed uit! Enigste jammere aan het online spelen is, dat er constant mensen gebanned worden om het feit dat ze aan het cheaten zijn. Waarom zou je in godsnaam cheats gaan inzetten bij een Open Beta? Iets wat ik eerlijk gezegd niet snap, ook al gebruikte ik vroeger standaard trainers als ik GTA Vice City speelde. Om nog maar te zwijgen over de cheats codes die we vroeger al gebruikte bij alle Keen Commanders. GOD intypen en je kon zelfs buiten de map lopen, wat er uiteindelijk voor zorgde dat je via Command Prompt de boel kon resetten. Goeie ouwe tijd!

Wie van jullie gaat er overigens naar ADE?

 

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek