Weer gratis Battlefield 4 DLC voor PC, PS en Xbox

Bf4 second Assault

Electronic Arts en DICE zijn hard aan het werk om Battlefield 1 klaar te stomen voor ons, zodat wij deze in oktober kunnen spelen. Eerder afgelopen maand gaven ze al een andere gratis DLC weg voor Battlefield 4 en Hardline. Dit keer is Second Assault voor Battlefield 4 voor niks te graaien!

De Road to Battlefield 1 campagne is voor veel Battlefield 4 en Battlefield Hardline spelers een hele goede mogelijkheid om nog DLC content te kunnen spelen en die ervaring mee te maken samen met de Premium spelers. Om de zoveel tijd komen er gratis expansion packs voor beide games. Deze kun je dit keer oppikken via je Playstation Store op je Playstation 3 en 4. Ook kun je hem via Origin meenemen voor op de PC en op je Xbox Marketplace voor je One of 360.

Battlefield 4 Second Assault

Battlefield 4: Second Assault kost los al snel vijftien eurootjes of je moet al Premium kopen. Momenteel kosten de Battlefield 4 en Hardline base games maar vijf euro per stuk op je console of pc! 

Second Assault brengt vier remastered maps vanuit Battlefield 3 met zich mee: Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman en Operation Firestorm. Ook brengt de DLC vijf nieuwe wapens en tien nieuwe assignments. Dit waren de meest populaire maps op Battlefield 3 en DICE luisterde naar de spelers met het toevoegen van deze DLC op Battlefield 4. Meer gratis content zal zeker onderweg zijn tot dat Battlefield 1 zijn gezicht laat zien in de schappen!

Battlefield 4: Second Assault

Er zijn afgelopen week een aantal maps revealed geworden van de nieuwe game. Deze kun je hier bekijken!

Op onze website kun je alle informatie vinden over Battlefield 1, helemaal up-to-date! Ga jij deze gratis DLC oppikken of heb je al Premium? En ga jij het nieuwe deel halen? Hij ziet er adembenemend uit! Laat ons jouw mening, verhaal of halve waarheid weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek