Weersomstandigheden in The Division

The Division

De games op de laatste generatie consoles en natuurlijk ook voor de pc worden steeds mooier. Er worden steeds betere en mooiere effecten qua licht en weer toegevoegd aan de games die uit komen. The Division laat het bij deze mogelijkheid niet zitten, niet alleen zal het er tof uit zien, maar het zal ook invloeden hebben op jou en je tegenstanders.

Weersomstandigheden en de tijd in een dag zullen in The Division een grote rol spelen, zij zullen er namelijk voor zorgen dat jouw ervaring van een bepaald gebied totaal kan veranderen. Precies dezelfde missie kan in klaarlichte dag een hele andere sfeer brengen dan tijdens de nacht. Daarnaast zul je ook aan de tijd van de dag merken dat er verschillende dieren en mensen aanwezig zijn in een bepaalde omgeving. Jouw character en NPC’s zullen zich anders gaan kleden tijdens een sneeuwstorm en doen er alles aan om er voor te zorgen dat hun gezicht niet onder de sneeuw komt te zitten.

Buiten grafische effecten zullen deze omstandigheden ook een invloed uitoefenen op de gameplay. Tijdens een sneeuwstorm zal het voor jou en NPC’s moeilijker zijn om te zien. Logisch, toch? Daarom zal de “detection range” van vijanden aanzienlijk lager zijn tijdens een sneeuwstorm, maar zal de aim assist die jij krijgt ook een stuk minder effectief zijn.

Wie zit er al op deze game te wachten? Zal hij nog een keer worden uitgesteld, of zullen de graphics wederom minder zijn als beloofd? Laat het ons weten!

The Division zal worden uitgebracht op 8 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook zal er een DLC pass volgen voor deze game. De Beta van The Division zal nog vóór de launch plaatsvinden (logisch) maar deze zal iets eerder verschijnen op de Xbox One.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek