SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Weersomstandigheden in The Division

The Division

De games op de laatste generatie consoles en natuurlijk ook voor de pc worden steeds mooier. Er worden steeds betere en mooiere effecten qua licht en weer toegevoegd aan de games die uit komen. The Division laat het bij deze mogelijkheid niet zitten, niet alleen zal het er tof uit zien, maar het zal ook invloeden hebben op jou en je tegenstanders.

Weersomstandigheden en de tijd in een dag zullen in The Division een grote rol spelen, zij zullen er namelijk voor zorgen dat jouw ervaring van een bepaald gebied totaal kan veranderen. Precies dezelfde missie kan in klaarlichte dag een hele andere sfeer brengen dan tijdens de nacht. Daarnaast zul je ook aan de tijd van de dag merken dat er verschillende dieren en mensen aanwezig zijn in een bepaalde omgeving. Jouw character en NPC’s zullen zich anders gaan kleden tijdens een sneeuwstorm en doen er alles aan om er voor te zorgen dat hun gezicht niet onder de sneeuw komt te zitten.

Buiten grafische effecten zullen deze omstandigheden ook een invloed uitoefenen op de gameplay. Tijdens een sneeuwstorm zal het voor jou en NPC’s moeilijker zijn om te zien. Logisch, toch? Daarom zal de “detection range” van vijanden aanzienlijk lager zijn tijdens een sneeuwstorm, maar zal de aim assist die jij krijgt ook een stuk minder effectief zijn.

Wie zit er al op deze game te wachten? Zal hij nog een keer worden uitgesteld, of zullen de graphics wederom minder zijn als beloofd? Laat het ons weten!

The Division zal worden uitgebracht op 8 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook zal er een DLC pass volgen voor deze game. De Beta van The Division zal nog vóór de launch plaatsvinden (logisch) maar deze zal iets eerder verschijnen op de Xbox One.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • LightSix

  Mooi Mooi 🙂

 • 10AFCA10

  Ziet er nice uit, maar wacht al te lang op deze game

 • Daisai

  Graphics van spellen die grotendeels voor de console zijn gemaakt zeggen niks en zeker niet die van Ubisoft.
  Vaak zijn dit fragmenten gespeeld op een pc met betere graphics dan die je krijgt op de console om dan vervolgens bij release de graphics er minder mooi uit te laten zien omdat consoles het niet aan kunnen.

  Allemaal om de hype in stand te houden, met als artikels als deze tot gevolg.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk