SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Wel of geen Need For Speed in 2016 ?

EA games heeft aangekondigd dat het nog niet zeker weet of er in 2016 een nieuwe Need For Speed zal worden uitgebracht. 2014 was het eerste jaar sinds tijden dat EA geen Need For Speed game heeft uitgebracht. Dit jaar verscheen er weer een Need For Speed game alleen is het de vraag of EA de jaarlijkse Cyclus van een nieuwe Need For Speed game wil gaan voortzetten of dat ze nu elk jaar een pauze in lassen per release.

EA Games heeft benadrukt dat het nog verre van zeker is dat er weer jaarlijks een nieuwe Need For Speed game zal worden uitgebracht. In 2014 is er geen nieuwe NFS uitgebracht om het feit dat de ontwikkelaar terug wou naar de roots van het spel. Na een paar min of meer geflopte NFS games kwam men tot deze conclusie. Dit jaar is er een reboot van de bekende racegame. Voor de ontwikkeling van de nieuwe NFS halen ze hun inspiratie uit o.a. Underground en Carbon. Een paar titels die het goed deden in het verleden.

CEO Peter Moore liet in een interview met EA games weten eerst te willen afwachten hoe de reboot zich presenteert:

“We will see how this game goes. You can only bring it out annually if you can come up with real fresh ideas. It is the same thing we’ve been going through with golf. Is there enough innovation and creativity that you can go in there with and do something different every year?”

Het is een opvallende uitspraak van Peter Moore, zeker als je je realiseert dat het ontwikkelen van een nieuwe grote game minstens twee jaar in beslag neemt. Als EA met een nieuwe NFS game op de proppen komt in 2016, zou dit betekenen dat er momenteel al hard gewerkt wordt aan een nieuwe NFS game. 3 november zal de nieuwe Need For Speed in de winkel liggen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

 • New Deep House

  Liever niet

 • LightSix

  gewoon om het jaar en steeds een goed product neerzetten ipv ieder jaar een haast klus

  • Je weet hoe het gaat tegenwoordig, hoe meer geld, des te beter het is voor de topmannen. En je doet er helemaal niets aan. Ze rijden toch liever in een echte B*W dan in een virtuele, en dat kost geld..

   • LightSix

    dit is idd het probleem geworden geld geld geld, qualiteit boeit niet meer als er maar cash flow is 🙁

    • Kwaliteit boven kwantiteit, of was het nou andersom?

   • Darkness

    Toch merk je dat de verkoopcijfers ieder jaar wat dalen van games die jaarlijks uitgebracht worden.

    • Ik denk dat het ook te maken heeft met de ‘soort’ games die er tegenwoordig uitgebracht worden. Kijk alleen al naar de horror genre, of suvival games, die komen tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. En nog word er genoeg verdient.

 • Zou het best willen proberen!

 • Helaas ben ik al een tijd geen nfs fan meer, laatst rivals aangeschaft voor ps4 maar vond hem tegenvallen

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk