Welke games staan op jou verlanglijst voor Sinterklaas ?

Sinterklaas verlanglijst

Nog even en Sinterklaas komt met zijn stoomboot weer richting Nederland. De boot volgeladen met allemaal cadeautjes voor alleen maar lieve mensen, want stoute mensen krijgen niets dit jaar! Wij zoeken voor jullie uit welke games uitkomen rond sinterklaas en welke games een echte aanrader zijn om op jou verlanglijst te schrijven. Het verlanglijstje dat jij natuurlijk naar Sinterklaas gaat sturen binnekort!

5 December, de dag dat je te weten krijgt of je lief bent geweest, of misschien ook wel helemaal niet! Zoals velen van jullie weten is er in Nederland al een aantal jaren een pittige discussie over de geaardheid van de Pieten van de Sint. Hier gaan wij ons niet aan bezig houden, wel houden wij ons bezig met datgene dat wij wel kunnen vragen en/of krijgen van de Sint. Natuurlijk brengt hij ons veel lekkers en zoet. Maar het liefste zien wij games! Daarom zetten wij voor jou een lijst klaar met grote games die de laatste maand voor het grote sinterklaasfeest uit gaan komen, zodat jij altijd up to date zal blijven.

05/11/2015 EA Need for Speed komt uit voor Xbox, Playstation en PC.
06/11/2015 Activision Call of Duty Black Ops 3 komt uit voor Xbox, Playstation en PC.
10/11/2015 Bethesha Fallout 4 komt uit voor Xbox, Playstation en PC.
10/11/2015 Blizzard StarCraft 2 Legacy of the Void komt uit voor PC.
13/11/2015 Sega Football manager 2016 komt uit voor PC en voor Smartphones.
17/11/2015 Ubisoft The Crew: Wild Run komt uit voor Xbox, Playstation en PC.
19/11/2015 EA Star Wars Battlefront komt uit voor Xbox, Playstation en PC.


Er zijn nog meer games die uitkomen maar dit zijn titels die je niet wilt missen. Schrijf ze snel op jou verlanglijst voordat je deze richting Sinterklaas stuurt en wie weet, vind je er iets van terug in je schoen! Vergeet daarom ook niet je schoen te zetten iedere avond want anders kan de Sint helaas nergens iets induwen.

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek