Wereldpremière Watch Dogs 2 info en meer!

Watch Dogs 2

De wereldpremière van Watch Dogs 2 is van start gegaan. De game gaat zich afspelen in San Francisco, met een nieuwe personage. Watch Dogs 2 beloofd ons alles te brengen wat het eerste deel ons niet heeft geleverd. Verplaats jezelf in een fantasie in het leven van een hacker!

Marcus Holloway wordt de nieuwe protagonist voor Watch Dogs 2. Na de ‘blunder’ genaamd Watch Dogs wilt Ubisoft een nieuw karakter om met een schone lei te beginnen. Marcus Holloway is sneller dan Aiden, en kan zelfs free runnen. Van wat we hebben gezien kan je je Assassin’s Creed taferelen dus ook toepassen in de nieuwe Watch Dogs game.

Hack alles

In Watch Dogs 2 ben je niet zomaar een hacker, je bent een hacker voor Dedsec. In tegenstelling tot het eerste deel kan je nu werkelijk ALLES hacken. Alle personages, alle voertuigen, en elektronica. Je kunt nu iedereen afleideing, in tegenstelling tot alleen doelwitten voor een missie. Later in de game kan je zelfs ‘Mass-hacking’ toepassen om iedereen in een straal van een x aantal meter te hacken.

Speeltjes

Je hebt toegang tot een hele hoop gadgets en wapens. Omdat je meer een soort van straatjongen bent in deel 2 maak je gebruik van zelfgemaakte wapens. Hierbij moet je denken aan een biljartbal met een touw er doorheen waarmee jij je tegenstanders knock-out mept. Maar daarnaast heb je ook toegang tot de gebruikelijke wapens, zoals geweren.

Qua gadgets heb je een soort van RC auto dat kan springen, een drone om de buurt mee te verkennen, en natuurlijk je telefoon om mee te hacken. Waarschijnlijk zullen er meerdere gadgets bij komen, maar dit hebben wij gezien in de première.

Speel hoe jij dat wilt

Watch Dogs 2 forceert jou niet om op een bepaalde manier te spelen, het is een open world waarin jij kunt doen wat je wilt. Verkennen, multiplayer, of het verhaal spelen. Maar zelfs in het verhaal kan jij kiezen hoe je het gaat aanpakken. Wil jij guns blazing door de missie heen rennen? Alles stealth aanpakken en iedereen van achteren benaderen? Of wil je je missie halen door uitsluitend gebruik te maken van hacken? De keuze ligt helemaal bij jezelf.

Multiplayer

Net zoals Watch Dogs heeft de tweede game ook dezelfde online features waardoor je tijdens je singleplayer gewoon kunt connecten met jouw vrienden die ook ‘Dedsec hackers’ zijn om vervolgens samen de boel te verkennen, of missies te voltooien.

Dit was slechts het begin. Meer gaan we welling tegenkomen tijdens de E3 waar de demo ook getoond zal worden!

Bekijk hier de hele première nog een keer:

Watch Dogs 2 verschijnt 15 november voor de Playstation 4, PC en Xbox One!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek