Wat weten we al over Kingdom Hearts 3?

De echte kenners van deze game zijn natuurlijk al flink lang aan het wachten op het derde deel van deze fantastische game. Het was notabene 2006 toen deel 2 van Kingdom Hearts uit kwam, al is de game serie wel uitgebreid in de tussentijd.

Zo zijn de HD ReMIX games Kingdom Hearts 1.5 en  Kingdom Hearts 2.5 uitgekomen voor een betere beeld kwaliteit bij het spelen van deze games. Ook zijn er een aantal spin-offs van de franchise op de Nintendo DS uitgekomen zoals Kingdom Hearts: Dream Drop Distance en Kingdom Hearts: Chain of Memory. Nu, 12 jaar later, staat Kingdom Hearts 3 op de sites van vele gamestores vermeld met de release date “Verwacht in 2018.” Helaas is er nog geen exacte datum dat de game te spelen is, maar er is al wel informatie beschikbaar over de game. Laten we deze informatie nader bekijken.

Nadat de E3 vorig jaar eindigde, zijn we te weten gekomen dat Toy Story en Hercules aanwezig gaan zijn in deze spectaculaire game. Ook de toren van Rapunzel is in één van de trailers van de game goed te zien en Roy Conli, producer van Walt Disney, heeft in een video bekend gemaakt dat Big Hero 6 in de game gaat voorkomen. Over andere werelden is helaas nog niks bekend.

Over de Characters is duidelijk dat onze helden Sora, Donald en Goofy weer te zien zijn in Kingdom Hearts. De schurken Maleficent, Pete en Organisation 13 zullen volgens de trailers ook weer een plan hebben om de duisternis te laten overheersen.

De gameplay is, volgens de site en de trailers, met kleine aanpassingen soortgelijk aan de vorige delen. Verder is bekend dat Pixar, Marvel studio’s en Lucasfilm allemaal meewerken aan het verhaal en de werelden. Dit belooft veel game plezier en content op zowel de Playstation 4 als de Xbox One later dit jaar.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek