Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Wii U Release 2016: Pokkén Tournament

Pokémon

Vandaag hebben Pokémon international & Nintendo in samenwerking met de producers van Tekken een nieuwe game aangekondigd, namelijk: Pokkén Tournament, een Pokémon fighting game voor de Wii U, de release staat gepland voor de lente van 2016!

In Japan bestaat er al een arcade game onder deze naam, maar de game komt in 2016 naar de Wii U. Volgens Pokémon International is er nog nooit een Pokémon game zo in beeld gebracht als deze. Met ‘Stunning visuals’ komt de kracht van elke Pokémon naar buiten op je scherm.
De controls van de game zullen erg veel gaan lijken op die van Tekken, met snelle moves en een aantal mogelijke combo’s is het aan jou als de speler om ervoor te zorgen dat je met een goede timing, de goede volgorde en een hoop skills jou Pokémon laat winnen.

Pokken_Tournament_logoK.O.

In 2013 is er voor het eerst een teaser vrijgegeven over deze game, er is toen gezegd dat ze op het idee zijn gekomen puur door te brainstormen over nieuwe manieren om Pokémon te spelen.  Momenteel zijn er al 9 characters op scherm gezien: Lucario, Machamp, Suicune, Gardevoir, Pikachu, Gengar, Weavile, Charizard en Blaziken. Ook zijn er al een aantal ‘Assist Pokémon’ op het scherm te zien, wat dit in gaat houden, geen idee, maar we zullen het zien!

In Japan is de hype van deze game al erg groot, er worden al mini-films gemaakt, merchandising, collector dolls en er staan al een hoop grote events gepland rondom deze game, zal de hype die in Japan is hier ook zo ver gaan? Waarschijnlijk niet, maar voor de fans van Pokémon & Tekken of de mensen die in het bezit zijn van een Wii U, speciaal voor jullie de nieuwste trailer van deze frisse blik op hoe Pokémon gespeeld kan worden in: Pokkén Tournament!

Pokkén Tournament staat gepland voor de lente van 2016 op de Wii U.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek