Wii U VS Nintendo Switch: The Legend of Zelda Breath of the Wild

Breath of the wild

Vandaag is de grote dag, de Nintendo Switch is wereldwijd verkrijgbaar en als jij op tijd jouw exemplaar hebt gereserveerd mag je vandaag aan de slag met onder andere The Legend of Zelda Breath of the Wild. Maar is deze beter dan de Wii U versie?

Onderstaande video laat beide versies van de game naast elkaar lopen om te zien wat de verschillen precies zijn tussen de Wii U en de Nintendo Switch versie.

Zoals je waarschijnlijk kunt zien zijn de verschillen minimaal. De Nintendo Switch speelt de game in TV mode af op 900p en de Wii U maar op 720p, maar als The Legend of Zelda de enige game is waar je interesse in hebt, moet je je afvragen of de upgrade wel noodzakelijk is. Als je helemaal geen Wii U hebt lijkt me keuze makkelijk gemaakt. Zelda spelen in de bus, of in de trein? Hell yes!

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek