Wij hebben een nieuwe server!

Server_room

Excuses voor onze afwezigheid, maar zoals je misschien hebt gemerkt hebben wij afgelopen dagen geen enkel nieuws-item geplaatst. Dit is allemaal met een reden gebeurd, en wel de volgende!

Inthegame.nl draait nu op een geheel nieuwe server die veel sneller is dan dat je misschien bent gewend. Het laatste nieuws kunnen wij op deze manier nog sneller aan jou leveren, wat deze afwezigheid van iets meer dan twee dagen een klein beetje goed maakt, toch? Althans, wij vinden van wel.

Wat betekend dit voor jou?

Nog sneller het laatste nieuws op je beeldscherm!

Wat betekend dit voor ons?

Minder zorgen over dat er ooit een dag komt dat alles in lichterlaaie staat.

Daarmee hebben we eigenlijk alles al gezegd. Op dit moment zijn we nog volop bezig om alles zo goed mogelijk in te stellen zodat we jou de beste ervaring mogelijk kunnen bieden. Aankomende dage zou het dus zomaar een voor kunnen komen dat er af en toe iets vreemds gebeurd tussendoor. Schrik niet, je hebt geen drugs op, misschien wel, maar dat doet er even niet toe. Het is enkel onze server die op het moment nog even een finishing touch nodig heeft hier en daar.

Bedankt dat je kiest voor intheGame.nl om jouw dagelijkse portie nieuws te inhaleren, zonder jouw bezoekjes hadden we namelijk geen goede reden om een nieuwe server te installeren. Wij gaan weer verder met de orde van de dag, zodat jij weer lekker kunt genieten van het laatste nieuws!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek