Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar!

2018 gelukkig nieuwjaar

GELUKKIG NIEUWJAAR! Nou, beste lezers, we zitten inmiddels al in de eerste dag van 2018. Dit jaar beloofd veel voor gamers op elk vlak, met een aantal grote titels die eraan zitten te komen! Het afgelopen jaar was zeker weten een hele verbetering tegenover 2016, maar 2018 zal zeer zeker een net-zo-sterk als al niet sterker jaar worden dan 2017. Via deze weg willen wij laten weten dat jullie van ons nog veel zullen horen en lezen.

Wij zijn nog lang niet klaar met inTheGame. De plannen voor de website blijven groeien en volgend jaar willen we jullie hopelijk nog meer entertainment brengen vanuit ons YouTube kanaal, met eigen content en geanticipeerde trailers of gameplay. Ook zullen we gaan kijken naar het stream-fenomeen. En natuurlijk blijft de website op de eerste plek staan. Wij willen alle lezers in ieder geval een fijn 2018 wensen vol geluk, liefde en games! Zonder jullie lezers zouden wij niet kunnen doen wat wij doen en dat verdient zeer zeker een bedankje!

2017 2018 gelukkig nieuwjaar

Maar niet alleen de lezers. Wij willen ook alle studio’s, developers, PR-Media teams, partners en sponsoren van harte bedanken en een super 2018 wensen! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest en ook in het nieuwe jaar willen we graag met iedereen blijven samenwerken zoals we dat nu doen. Zonder alle reviews, evenementen en ga zo maar door was het afgelopen jaar niet zo geweldig geweest als het was! Dus, beste lezers, vanaf morgen gaan we weer verder met de orde van de dag!

Er zijn ook zoveel geanticipeerde titels die dit jaar uitkwamen, bekijk hier wat onze favoriete games van dit jaar waren! Vanaf morgen kan je weer het laatste gaming nieuws bij ons lezen, tot snel ;)!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek