Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  8 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Wil jij een “Dice LA” wapenskin in Battlefield 4?

Dragon Valley

Easter eggs, welke game heeft ze niet? Wat velen van jullie misschien niet wisten, maar zometeen wel, is dat er in de “nieuwe” gratis map van Battlefield 4 een groot paaseitje ligt verstopt. Dit grote, maar o zo moeilijk te vinden paasei ligt in Dragon Valley welke is uitgekomen in de Legacy Operations uitbreiding. Het voltooien van alle stappen zal er voor zorgen dat je een unieke code krijgt welke een skin voor je wapens vrij speelt.

Het is niet zomaar een skin, het is namelijk de skin die voorheen alleen maar toegankelijk was voor de Dice developers gevestigd in Los Angeles, dat valt duidelijk uit de skin op te merken. In deze video hieronder kun je even bekijken wat je precies allemaal moet doen om deze skin vrij te spelen. Iedere speler zal een unieke code krijgen, de code van je beste vriend kopiëren heeft helaas geen zin.

Dit noem ik nu eens een waardige Easter Egg! Ik vraag me af wie van jullie er al meteen aan de slag is gegaan met deze puzzel om vervolgens een heel unieke skin vrij te spelen. Laat het ons even weten als het je is gelukt! Het zou nog mooier zijn als je hier een filmpje van maakt en vervolgens naar ons opstuurt natuurlijk! Dus duik snel in de nieuwe gratis map uit de Legacy Operations en haal die gratis skin op! Hebben jullie een beetje verstand van Morse Code?

Legacy Operations is sinds kort gratis te downloaden voor alle Battlefield 4 spelers op PC, Playstation 4 en Xbox One. Dragon Valley zat oorspronkelijk in Battlefield 2 en is helemaal opgepoetst zodat deze geschikt is voor Battlefield 4.

Hebben jullie Dragon Valley 2015 al gespeeld? Wat vinden jullie van de remake van deze map? Of beter nog, wie heeft er al geprobeerd om deze skin te halen? 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum