Wil jij een “Dice LA” wapenskin in Battlefield 4?

Dragon Valley

Easter eggs, welke game heeft ze niet? Wat velen van jullie misschien niet wisten, maar zometeen wel, is dat er in de “nieuwe” gratis map van Battlefield 4 een groot paaseitje ligt verstopt. Dit grote, maar o zo moeilijk te vinden paasei ligt in Dragon Valley welke is uitgekomen in de Legacy Operations uitbreiding. Het voltooien van alle stappen zal er voor zorgen dat je een unieke code krijgt welke een skin voor je wapens vrij speelt.

Het is niet zomaar een skin, het is namelijk de skin die voorheen alleen maar toegankelijk was voor de Dice developers gevestigd in Los Angeles, dat valt duidelijk uit de skin op te merken. In deze video hieronder kun je even bekijken wat je precies allemaal moet doen om deze skin vrij te spelen. Iedere speler zal een unieke code krijgen, de code van je beste vriend kopiëren heeft helaas geen zin.

Dit noem ik nu eens een waardige Easter Egg! Ik vraag me af wie van jullie er al meteen aan de slag is gegaan met deze puzzel om vervolgens een heel unieke skin vrij te spelen. Laat het ons even weten als het je is gelukt! Het zou nog mooier zijn als je hier een filmpje van maakt en vervolgens naar ons opstuurt natuurlijk! Dus duik snel in de nieuwe gratis map uit de Legacy Operations en haal die gratis skin op! Hebben jullie een beetje verstand van Morse Code?

Legacy Operations is sinds kort gratis te downloaden voor alle Battlefield 4 spelers op PC, Playstation 4 en Xbox One. Dragon Valley zat oorspronkelijk in Battlefield 2 en is helemaal opgepoetst zodat deze geschikt is voor Battlefield 4.

Hebben jullie Dragon Valley 2015 al gespeeld? Wat vinden jullie van de remake van deze map? Of beter nog, wie heeft er al geprobeerd om deze skin te halen? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek