Wil jij Guild Wars 2: Path of Fire uitproberen? Dat kan!

Aankomend weekend (11-13 augustus) kan iedereen op dit planeetje gratis en voor niks de nieuwe Guild Wars 2 expansion uitproberen: Path of Fire. Het test weekend zal vrijdag beginnen en tot maandagochtend doorgaan. Lees hier beneden info over het eerste en tweede Beta Weekend!

Beta Weekend 1

Dit Beta weekend zal de eerste worden van twee tests. Iedereen kan meedoen, of je de game al speelde of niet. Dus als jij nog geen account hebt, kan je er één maken voor dit weekend op de Guild Wars 2 website. Heb je er wel één? Sit tight! Dit eerste weekend zal nog niet de nieuwe Elite Specs bevatten, maar wel een deel van de eerste nieuwe map en 1 story missie. Hierin kan je ook de eerste mount proberen: de Raptor.

Guild Wars 2 Path of Fire

Beta Weekend 2

Dit tweede weekend zal de Elite Specs openen voor spelers. Hierin kan jij jouw favoriete nieuwe Elite Spec uitproberen in PvP en World Vs. World. Helaas kan dit niet in PvE maar op 22 september natuurlijk wel! Ook dit weekend is voor iedereen beschikbaar.

Path of Fire zal op 22 september 2017 al uitkomen. Dat is minder dan 2 maanden na de aankondiging! Ga jij hem spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek